social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα σούπερ κίνηση με Μουσταφίδη ο Αστέρας Καισαριανής!

Νέα σούπερ κίνηση με Μουσταφίδη ο Αστέρας Καισαριανής!

Σε κάθε του ευκαιρία αποδεικνύει ότι στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Αστέρα Καισαριανής που δείχνει ότι θέλει όσο τίποτα να τερματίσει στην κορυφή του νέου πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ βάση των μεταγραφικών κινήσεων που κάνει.

Τελευταίο απόκτημα ο 37χρονος, Παύλος Μουσταφίδης που μετά από δυο σεζόν στην Μαρκό μετακινείται στους κόκκινους του Γιώργου Τσαμόπουλου.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία αφού έχει θητεύσει σε Καλλιθέα, Ηλυσιακό, Κηφισιά, Ερμιονίδα, Διαγόρα, Εθνικό Πειραιά, Σαρωνικό Αίγινας και Αχαρναϊκό.

Η ανακοίνωση

Σε ακόμη μια μεταγραφική ενέργεια προχώρησε η ομάδα μας αποδεικνύοντας ότι θέτει υψηλά τον πήχη ενόψει της νέας χρονιάς.

Με τη φανέλα του Αστέρα Καισαριανής θα αγωνίζεται την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 ο Παύλος Μουσταφίδης.

Το νέο μας απόκτημα είναι 37 χρονών (30/06/1986) και αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός ενώ μπορεί να καλύψει θέση και στην μεσαία γραμμή.

Πρόκειται για κίνηση ουσίας αφού ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ελάχιστες φορές στο τοπικό πρωτάθλημα, δεδομένου ότι τα προηγούμενα χρόνια μετρούσε επαγγελματικές συμμετοχές. Η ποδοσφαιρική πορεία του Παύλου Μουσταφίδη είναι συνυφασμένη με την ομάδα της Καλλιθέας αφού αγωνίστηκε για λογαριασμό της εννέα αγωνιστικές περιόδους (123 συμμετοχές συνολικά), ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Σαρωνικό Αίγινας, Αχαρναϊκό (16 συμμ.), Αίαντα Σαλαμίνας (24 συμμ./4 γκολ), Διαγόρα Ρόδου (7 συμμ./1 γκολ), Ερμιονίδα (23 συμμ.), Κηφισιά (52 συμμ./4 γκολ) Ηλυσιακό (38 συμμ./1 γκολ) και Εθνικό Πειραιά.

Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στην Μαρκό συμβάλλοντας τη σεζόν 2021-2022 στην επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α' ΕΠΣΑΝΑ. Πέρυσι κατέγραψε με τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας 23 συμμετοχές στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 115 φορές σε επίπεδο Superleague 2 και 17 στην Γ' Εθνική έχοντας πετύχει 3 και 10 γκολ αντίστοιχα.

Καλωσορίζουμε τον Παύλο Μουσταφίδη και ευχόμαστε κάθε επιτυχία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35