social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιώργος Μπίκος και ΑΠΕ για Αθανασιο Τσουμαλάκο & Ideal Standard

Γιώργος Μπίκος και ΑΠΕ για Αθανασιο Τσουμαλάκο & Ideal Standard

Με οργανωμένα και σταθερά βήματα σε όλα τα επίπεδα η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα έχει μπει ήδη στη νέα σεζόν 2023-2024, όπου η ομάδα της πόλης μας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.

Πηγή: ipolimas.gr
Ιδιαίτερο βάρος από την διοίκηση υπό την Προεδρία του επιχειρηματία κ. Γιώργου Μπίκου, έχει πέσει στο διευρυμένο πλαίσιο συνεργασιών, προκειμένου ο πιο ιστορικός θεσμός της πόλης μας να προάγει τον αθλητισμό, όπως με συνέπεια κάνει από μακρινό 1936.
Πριν λίγα 24ωρα, με τιμή, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, κατόπιν προσωπικών ενεργειών του κ. Μπίκου, ανακοίνωσε την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με τον πολυεθνικό κολοσσό, στον τομέα ειδών υγιεινής, “IDEAL STANDARD”, η οποία στηρίζει την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.
"Η Ideal Standard, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ειδών μπάνιου στον κόσμο προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντων μπάνιου. Για περισσότερο από 100 χρόνια, η Ideal Standard συνδέει αρμονικά το απαράμιλλο στυλ με την υψηλή αποδοτικότητα, δημιουργώντας εμπνευσμένες ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο."
Με την επίτευξη της νέας σημαντικής συμφωνίας ο Πρόεδρος της ΑΠΕ κ. Γιώργος Μπίκος, επεσήμανε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την IDEAL STANDARD και προσωπικά τον κ. Αθανάσιο Τσουμαλάκο, Γενικό Διευθυντή ΝοτιοΑνατολικής Ευρώπης της IDEAL STANDARD και Πρόεδρο & Δ/νων Σύμβουλο της "Ideal Standard Ελλάδας”, για αυτήν συνεργασία, που στόχο έχει την προαγωγή του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού, ενώ παράλληλα επιδεικνύει την ευαισθησία και το ενδιαφέρον που δείχνει ο κ. Τσουμαλάκος και η εταιρεία για την ελληνική κοινωνία. Τον ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35