social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Αγίου Δημητρίου: Μέτρησε τις δυνάμεις της με Πανιώνιο

Θύελλα Αγίου Δημητρίου: Μέτρησε τις δυνάμεις της με Πανιώνιο

Με αφορμή το φιλικό που έδωσε με τον Πανιώνιο η Θύελλα Αγίου Δημητρίου εξέδωσε το εξής δελτίο τύπου

Στο ιστορικό γήπεδο της Νέας Σμύρνης, η ομάδα μας ηττήθηκε 5-0 από τον Πανιώνιο, σε ένα ματς το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι απο 500 φίλαθλοι των δύο ομάδων. Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος είδε τους παίκτες του να μάχονται κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που τη νέα αγωνιστική χρονιά, παίζοντας στην Γ' Εθνική, θα διεκδικήσει την άνοδο του στην SuperLeague2. Σε τέτοιες περιπτώσεις το σκορ δεν έχει την παραμικρή σημασία.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος σημείωσε τρία τέρματα. Στο 2ο λεπτό ο Ιγνατίδης με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 9' ο Μπρέγκου με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, με τον Ιγνατίδη ξανά στο 27' με εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 3-0. Οι κυανέρυθροι σημείωσαν δύο ακόμα τέρματα. Αρχικά σκόραρε ένας υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής και το τελικό 5-0 ο Τσιμπόκας.
Πανιώνιος: Σκαφίδας, Διονέλλης, Ζούλιας, Καλύβας, Χοτζάλι, Στούπης, Μπρέγκου, Χριστόπουλος, Κουφουδάκης, Ιγνατίδης, Γεμιστός Έπαιξαν και οι: Παχατούρας, Παυλάκης, Γκίνο, Ποτουρίδης, Φερεκίδης, Παπαδόπουλος, Γροντής, Εμπρά, Μπουρλάκης, Τσιμπόκας.
Θύελλα: Λειβαδίτης, Χ. Κυριαζής, Λ. Κυριαζής, Υπό δοκιμή, Νταλάκας, Φραγκιαδάκης, Ίλι, Τσακόγιωργας, Υπο δοκιμή, Σινάι, Κ. Λαγοπάτης
Έπαιξαν και οι : Παπανδρέου, Κουμουνδούρος, Μπεχράκης, Μπιλικαϊδης, Υπό δοκιμή, Δελαπόρτας, Ταχμαζίδης, Υπό δοκιμή, Υπο δοκιμή, Δ. Λαγοπάτης, Τσελέφας, Ραλλής


Σχετικά άρθρα

Ενεργοποιεί βόμβα με Κωνσταντινίδη ο Άγιος Δημήτριος

Ρηγόπουλος: «Στον Παπάγο μου έδειξαν εμπιστοσύνη»

Ανανέωσε ο Ζαχαρής στην Μεταμόρφωση

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35