social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικηφόρο φιλικό οι Τράχωνες με ΑΣ Δραπετσώνας (3-1)

Νικηφόρο φιλικό οι Τράχωνες με ΑΣ Δραπετσώνας (3-1)

Την πρόοδο των ποδοσφαιριστών του στο διάστημα της προετοιμασίας είχε την ευκαιρία να τσεκάρει ο Αντώνης Τσιμπάκης στο φιλικό που έδωσαν οι Τράχωνες το απόγευμα της Κυριακής (20/8).

Η ομάδα του Αλίμου υποδέχθηκε τον ΑΣ Δραπετσώνας και επικράτησε με 3-1, σε ένα παιχνίδι που είχε διάρκεια δύο 40λέπτων. Από την άλλη, οι Πειραιώτες του Μ. Σαμιώτη είχαν καλή παρουσία, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με έξι παίκτες ηλικίας 16 ετών!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό με σουτ του Τσιουρή (1-0), για να ακολουθήσουν δύο γκολ του Τριαντόπουλου με πλασέ στο 25' (2-0) και στο 35' (3-0). Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 61', ήρθε η μείωση του σκορ από απευθείας χτύπημα φάουλ του Αγγελόπουλου.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Ευαγγέλου, Γιατράς, Στεφανής, Φαλίδας, Καραμπάτσης, Πρόι, Τριαντόπουλος, Κλειτσίκας, Παπανδρέου, Τσιουρής, Μπαμπαλούκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μάνης, Φύκηρης, Ντάλας, Παρασκευάς, Γ. Κάρλος, Χρήστου, Αρβανίτης, Γρηγορόπουλος, Αναστασάκης, Δ. Κάρλος

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (Μάκης Σαμιώτης): Υπό δοκιμή, Κλόκουζας, Κρητικός, Κούστας, Μαραγκός, Ροδάκης, Ρούσσος, Αγγελόπουλος, Λάλα, Μπρέγκου, υπό δοκιμή

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κοντοπίδης, Νεοφώτιστος, Ντούκα, Μεταξάς, Περδικογιάννης, Κοσμάς, Μίτρο και ένας υπό δοκιμή.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35