social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σε καλό δρόμο η Διάνα, 1-1 με Πανιώνιο

Σε καλό δρόμο η Διάνα, 1-1 με Πανιώνιο

Καλή εικόνα σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι παρουσίασε η Διάνα, γεγονός που σημαίνει πως αν μη τι άλλο «χτίζει» σε γερές βάσεις και βρίσκεται σε καλό δρόμο όσον αφορά στην προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Γ. Κουσάνα υποδέχθηκε στο γήπεδο Ηλιούπολης β' τον Πανιώνιο, σε ένα ματς που είχε πολύ καλό ρυθμό και ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου παρακολούθησαν ένα καλό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του και τους φιλοξενούμενους να έχουν στη σύνθεσή τους αρκετούς ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα έως τώρα φιλικά. Μάλιστα, αγωνίστηκαν και πέντε παίκτες που την περσινή σεζόν βρίσκονταν σε τμήματα της Ακαδημίας των κυανέρυθρων.

Ο Πανιώνιος πήρε το προβάδισμα στο 20ο λεπτό με πλασέ του Τσιμπόκα (0-1), με τον Κουτσογκίλα να φέρνει το ματς στα ίσια στο 87' με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κουσάνα. Λίγο νωρίτερα, στο 70', είχε δοκάρι με σουτ για τη Διάνα ο Ποντικάκος, που επίσης προέρχεται από την Ακαδημία του Πανιωνίου.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Μάρκου, Πανίδης, Νίκολι, Μπαρδάκης, Κουτσογκίλας, Κωνσταντινίδης, Παπαντζήμας, Ποντικάκος, Α. Καζάκος, Φάρος, Παπαδόπουλος

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Αράχωβας, Κουσάνας, Ευθυμίου, Ζώης, Κατσιάνης, Στεφανής

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παχατούρας, Κουφουδάκης, Καλύβας, Ζούλιας, Παυλάκης, Παπαδόπουλος, Φερεκίδης, Χριστόπουλος, Εμπρά, Τσιμπόκας, υπό δοκιμή.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Διονέλλης, Τσιμιδόπουλος, Παπαχαραλάμπους, Λαύκας, Πολυχρόνης, Γιασιάς, Νταβίντ, Κατέλης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35