social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο τέλος ο Χολαργός, 1-1 με Άγιαξ στον Ταύρο

Στο τέλος ο Χολαργός, 1-1 με Άγιαξ στον Ταύρο

Τελικά δεν είχε νικητή η φιλική αναμέτρηση του Άγιαξ Ταύρου με τον Χολαργό στο γήπεδο Ταύρου β'.

Σε ένα δυνατό ματς στο οποίο βρέθηκαν να οδηγούν στο σκορ οι γηπεδούχοι από το 20ο λεπτό με πλασέ του Χίου έπειτα από σέντρα του Δρίκου (1-0), οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν για το τελικό 1-1 σε μία από τις τελευταίες φάσεις της συνάντησης, στο 93ο λεπτό, χάρη σε γκολ που πέτυχε υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Ενδιαμέσως, στο 45' οι Χολαργιώτες είχαν δοκάρι σε προσπάθεια άλλου υπό δοκιμή ποδοσφαιριστή, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Άγιαξ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ σε μεγάλη ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Δρίκο.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Γεωργίου, Μαυροβουνιώτης, Γαβαλάς, Κούντου, Αθανασίου, Παπαευθυμίου, Καλαμάτας, Τρακόσης, Αγκόλι, Δρίκος, Χίος

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Κολιός, Χατζημιχάλης, Γιαννούτσος, Θαναηλάκης, Χριστοδουλίδης, Καραλίβανος, Στρέφι.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Τσάγκαρης, Καραμάνος, Μιχελής, Βλασσόπουλος, Τρυφιάτης, Κουτρούμπας, Μπαλαχτσής, Μπόλης, υπό δοκιμή, Γκενάκος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν, επίσης, οι Ζιάμπρας, υπό δοκιμή, Πατερίτσας, υπό δοκιμή, υπό δοκιμή, Φωστέρης, υπό δοκιμή.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35