social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τη νίκη ο ΑΟ Μελισσίων, 2-1 τον ΑΟ Ατλαντίς

Τη νίκη ο ΑΟ Μελισσίων, 2-1 τον ΑΟ Ατλαντίς

Ύστερα από ένα παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές, ο ΑΟ Μελισσίων νίκησε με 2-1 τον ΑΟ Ατλαντίς, δείχνοντας καλή παρουσία και βελτίωση.

Οι φιλοξενούμενοι της Ανθούσας πήραν προβάδισμα στο 30ο λεπτό με πλασέ του Φλούδα (0-1), όμως στο 35' ο Γλογοβίτης με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Για τους πράσινους, το γκολ της νίκης πέτυχε ο Λημνιός με πλασέ στο 78' μετά από ασίστ του Κοβού (2-1). Πέρα από τα δύο γκολ, οι γηπεδούχοι είχαν και από ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο με τους Παπαχρήστο και Κολονέρο.

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Γιάννης Μαγγίνας): Καυκιάς, Ζαμάνης, Κρητικός, Παναγόπουλος, Τιμολέων, Μαράνος, Γλογοβίτης, Γαλανόπουλος, Λημνιός, Τσοπανάκος, Παπαχρήστος

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο έπαιξαν και οι Πυρένης, Κοβός, Κοτσίρης, Παπακωνσταντίνου, Κουλουριώτης, Μουράτ, Μάρκου.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μεσολόγγης, Πλατσατούρας, Κιούρκος, Ι. Μπαλάσκας, Παπαδιονυσίου, Γ. Καρακώστας, Φλούδας, Τσαγδής, Βούτουνας, Μπουρμπούλης, Αδαμίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σπ. Μπαλάσκας, Αλ. Μπαλάσκας, Γκαργκάσουλας, Κορωνιάς, Γεωργακόπουλος, Σωτηριάδης, Δελασούδας, Κουτούλας, Κακλαμάνος, Μπάρδης, Αναστασίου, Σισμανίδης.

 


Σχετικά άρθρα

Τζώτζιος: Όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο τα παιδιά έβγαλαν εγωισμό (vid)

Με Γκαβασιάδη στο Κορωπί ο Σαρωνικός Αναβύσσου (0-2)

Κράτησε (και) Απέργη ο Πανιώνιος Καισαριανής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35