social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πατάει καλά ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, 4-1 στο Χαλάνδρι

Πατάει καλά ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, 4-1 στο Χαλάνδρι

Στον σωστό δρόμο βρίσκεται ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης και το επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά σήμερα (2/9) το απόγευμα.

Η ομάδα του Σ. Βερούτη επιβλήθηκε με 4-1 της ΑΕ Χαλανδρίου στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου, όμως εξίσου σημαντικό πέρα από το σκορ είναι το γεγονός ότι πραγματοποίησε εξαίσια εμφάνιση κατά διαστήματα, δείχνοντας πως φέτος μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω από όσα μπόρεσε την περσινή σεζόν. Από την άλλη, τίθεται ζωηρά, πλέον, ως ερώτημα για τους πράσινους των βορείων προαστίων το αν θα καταφέρουν στο νέο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ να κάνουν κάτι ανάλογο ή έστω... κοντινό σε αυτό που έπραξαν τα προηγούμενα δύο χρόνια, όταν κατέκτησαν ισάριθμες πρωτιές στους ομίλους που συμμετείχαν.

Στο σημερινό φιλικό ο Βιτορεάνου άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με ατομική προσπάθεια και σουτ (0-1), για να ακολουθήσει το 0-2 με κεφαλιά του Κομιώτη μετά από κόρνερ του Βιτορεάνου στο 16'. Στο 59' ο Τσιγκόπουλος με πλασέ από θέση εκτός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 63' (1-3). Στο 79' ο Γαντζούλας σκόραρε με ωραίο πλασέ για το τελικό 1-4.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ. (Σάκης Βερούτης): Σαμιώτης, Λουδάρος, Καραγεώργος, Κομιώτης, Καραβίδας, Δούκας, Μπούντρας, Βιτορεάνου, Μιράκα, Γαντζούλας, Τσιγκόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ζαγαρέλος, Σιδηρόπουλος, Μπάμπουλης, Χαριτόπουλος, Ι. Φάκης, Δ. Φάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35