social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βενάκης: Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη Ι Οφείλουμε να μπούμε με το... δεξί

Βενάκης: Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη Ι Οφείλουμε να μπούμε με το... δεξί

Μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Α κατηγορίας τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Αθήνας είναι ο Χολαργός.
Η ιστορική ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια στην κατηγορία αυτή θα υποδεχτεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την νεοφώτιστη Αθηναϊδα στο γήπεδο των Μελισσίων εξαιτίας της τιμωρίας κουβαλάει από την περσινή χρονιά για τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο αγώνα με την Ηλυσιακό. Ο Σήφης Βενάκης που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από το καλοκαίρι αναφερόμενος στο αγώνα τόνισε

"Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας. Ο Χολαργός είναι μια ομάδα που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και φέτος. Ίσως καμία ομάδα δεν θα είναι έτοιμη αυτή τη χρονιά στιγμή όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς που θα προσπαθήσουμε το Σάββατο να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας".

Ερωτηθείς αν αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα το Σάββατο το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί στην έδρα της, ο κ. Βενάκης είπε: Σίγουρα θα θέλαμε να αγωνιστούμε στο γήπεδο μας αφού εκεί προπονούμαστε και αγωνιζόμαστε όμως καλούμαστε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγώνα και να πάρουμε τη νίκη"

 

 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35