social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Την έκπληξη το Μαρούσι, απέκλεισε τον ΓΣ Αργυρούπολης (2-1)!

Την έκπληξη το Μαρούσι, απέκλεισε τον ΓΣ Αργυρούπολης (2-1)!

Με γκολ του Κάραλη λίγο πριν την εκπνοή και την... παράταση, το Μαρούσι νίκησε με 2-1 τον ΓΣ Αργυρούπολης και πήρε την πρόκριση για τη β' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, πετυχαίνοντας μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της πρώτης φάσης!

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τους «οράνιε», που βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ στο 20ο λεπτό χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δρακοντίδη (0-1). Ωστόσο, οι γηπεδούχοι «απάντησαν» αμέσως, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά του Τσέλλιου στο 28ο λεπτό.

Οι Αμαρουσιώτες επιφύλασσαν και δεύτερο «χτύπημα» στον αντίπαλό τους, το οποίο κατάφεραν στο 95ο λεπτό, όταν σε αντεπίθεση ο Κάραλης βρέθηκε απέναντι στον Σκαρτάδο και με σουτ έγραψε το 2-1, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς!

Διαιτητές: Κόλλιας, Χαχαμίδης-Ζερβού

ΜΑΡΟΥΣΙ (Θωμάς Βοτσαΐτης): Καραστέργιος, Χαβενετίδης (69' Κογιώνος), Μιχαλάς, Χαμουρίδης, Γκίκας (69' Λέκκος), Ράπτης, Μαντόπουλος, Βογιατζόγλου, Κάραλης, Τσέλλιος (75' Διαμαντής), Κολέτσης

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Σκαρτάδος, Κωστάκης, Μπιζίνης (77' Ρουμπελάκης), Κωνσταντίνος (46' Τσάκαλος), Χουχουλής, Στάθης, Καραχάλιος (46' Γκρεβτσίδης), Ασημάκης (46' Γιαννίκος), Κωστόπουλος (85' Μπακάλης), Τσέκος, Δρακοντίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35