social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Υπέροχο το Ηράκλειο, 2-0 τον Άγιαξ στον Ταύρο!

Υπέροχο το Ηράκλειο, 2-0 τον Άγιαξ στον Ταύρο!

Με εμφανίσεις σαν τη σημερινή (16/9) το Ηράκλειο έχει δικαίωμα να «ζητάει» ένα πολύ δυνατό «πλασάρισμα» στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ!

Η ομάδα των βορείων προαστίων έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης στο γήπεδο Ταύρου Β', αιφνιδίασε τον Άγιαξ και επικράτησε πανάξια με το «καθαρό» 2-0, «ζευγαρώνοντας» τις επιτυχίες του στο νέο Πρωτάθλημα. Από το πρώτο ημίχρονο «πατούσαν» καλύτερα οι «νερατζούρι», όμως στο δεύτερο βρήκαν δύο γρήγορα γκολ και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που φάνηκε να μην έχει τις λύσεις.

Στο πρώτο μέρος έλειψαν οι σπουδαίες στιγμές στο παιχνίδι, εξαιρουμένου ένα σουτ του Σταυρογιάννη στο 34' που σταμάτησε πάνω στα σώματα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (47') οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ σε πλεονεκτική θέση και ο Καριατλής με πανέξυπνο χτύπημα έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Γεωργίου για το 0-1! Πριν καν συνέλθουν οι γηπεδούχοι, το Ηράκλειο «χτύπησε» ξανά! Δύο λεπτά μετά (49') ο Μπότης βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ και με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 0-2. Παρότι είχε αρκετό χρόνο για το φινάλε, ο Άγιαξ δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδρασει και να φέρει σε δύσκολη θέση τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι και με τα νέα πρόσωπα που ήρθαν από τον πάγκο ήλεγξαν το παιχνίδι, διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ και έφτασαν στο «τρίποντο»!

Διαιτητές: Μαράνος, Ανδρέου-Καφρίτσας

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Γεωργίου, Σιμάκου (88' Θαναηλάκης), Γαβαλάς, Κούντου, Αθανασίου (66' Φιλιππάτος), Μαυροβουνιώτης, Καλαμάτας (88' Χατζημιχάλης), Τρακόσης, Αγκόλλι (53' Παπαδάκης), Δρίκος, Κολιός

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χρήστος Λάμπρου): Βαμβακάς, Βλαχόπουλος (77' Λινάρδος), Χριστόπουλος, Γεωργόπουλος (81' λ.τρ. Ράπτης), Παρασκευάς, Καρώνης, Μπότης, Νταλένγκα, Σταυρογιάννης (58' Μπάκας), Καριατλής, Καζέρος (58' Παπαδόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35