social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρεμιέρα με «διπλό» ο Αστέρας Ζωγράφου, 1-0 τον Φοίνικα Περιστερίου

Πρεμιέρα με «διπλό» ο Αστέρας Ζωγράφου, 1-0 τον Φοίνικα Περιστερίου

Αν η... καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε ο Αστέρας Ζωγράφου έχει τα φόντα να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα και φέτος!

Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ η ιστορική ομάδα πέτυχε μεγάλο «διπλό» στο δημοτικό στάδιο Χωράφας, επικρατώντας με 1-0 του Φοίνικα Περιστερίου που πριν από λίγους μήνες διεκδικούσε την άνοδο στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Μόλις στο 9ο λεπτό οι κυανερυθροι πήραν το προβάδισμα με πλασέ του Κούρρα (0-1) και παρότι έμειναν με δέκα παίκτες στο 40' λόγω αποβολής του Τσιάκαλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφεραν να το κρατήσουν. Στο δεύτερο μέρος, βέβαια, δέχθηκαν μεγάλη πίεση, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια σε κεφαλιά του Τζαμαλή στο 55' και σε σουτ του Καρακασίδη από θέση εκτός περιοχής στο 72'.

Διαιτητές: Γκέτσος, Αντωνόπουλος-Τσομπανάκης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Χαλικιάς, Μητσόγλου (46' Τζαμαλής), Ανδριανάκος (81' Μπεκατώρος), Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου, Αντωνόπουλος (46' Καρακασίδης), Αθανασάκης, Λαγός, Μπόζας (71' Ηλιόπουλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Θανάσης Ζαμπούρας): Λαχανάς, Τηγανίτας (81' Στεργίου), Δράκας, Τούντας, Εξηντάρης, Βραχίμη, Κούρρα (85' Καγιώργης), Τσιάκαλος, Τζοβάρας (65' Καραμάνος), Ρέτσκα (85' Τζίμάνης), Τζίγκος.

 


Σχετικά άρθρα

Περαστικά σε Καλογιάννη από Αθηναϊκό

Άλλες δύο ανανεώσεις στον Τριφυλλιακό

Χατζηροδίτης: Τεράστιο ματς με τον Άρη Πετρούπολης (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35