social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερό «διπλό» η Κορωνίδα, 2-1 τον ΠΟ Ψυχικού!

Φοβερό «διπλό» η Κορωνίδα, 2-1 τον ΠΟ Ψυχικού!

Καλύτερο ξεκίνημα στο φετινό Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι άνθρωποι της Κορωνίδας!

Η ομάδα του Γαλατσίου όχι απλώς απέσπασε θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο Κ. Χαλανδρίου απέναντι στον ΠΟ Ψυχικού, αλλά έφτασε και στη νίκη με 2-1 και ανατροπή του σκορ! Οι κόκκινοι είχαν την... τύχη να αποκτήσουν αριθμητικό πλεονέκτημα από το 37ο λεπτό, όταν ο Τσελίκας ανέτρεψε τον Τσελέντη σε σημείο που -όπως έκρινε ο διαιτητής Γιαννόπουλος- ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, με εκείνον των γηπεδούχων να αντικρίζει απευθείας την κόκκινη κάρτα και να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Παρά το σοκ οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 67ο λεπτό με εύστοχοψύχραιμο χτύπημα πέναλτι του Μαραβελάκη, στο οποίο υπέπεσε ο Κουτσουβέλης (1-0). Ωστόσο, η συνέχεια ήταν διαφορετική. Δύο λεπτά μετά (69') ο Μαύρος δέχθηκε τάκλιν στην περιοχή του ΠΟΨ, η μπάλα πήρε ύψος από τα πόδια του και «κρέμασε» τον γκολκίπερ Λώλο για το 1-1 με έναν απίθανο τρόπο. Στο 74' η Κορωνίδα έφτασε και σε δεύτερο γκολ, που έμελλε να είναι το νικητήριο. Ο Αναστασιάδης έκλεψε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και με ασύλληπτο σουτ στο «Γ» της εστίας σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα για το 1-2.

Διαιτητές: Γιαννόπουλος, Μεντζελόπουλος-Συνεφιάς

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Σπυράκης): Λώλος, Τσελίκας, Γιαννίκος, Ζούνα, Τσίκος, Μακρίδης (46' Μέξας), Γεντίκης (66' Καφούσης), Γραμμένος, Διαμαντόπουλος (66' Σπυριδάκης), Μαραβελάκης, Τρυφωνίδης (83' Ευθυμιάδης)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Ιωαννίδης, Ντόγια (75' λ.τρ. Σοαντζόγλου), Κορρές, Καράμπελας, Τριανταφύλλου, Μαύρος, Σκέμπι (60' Τσίκας), Κουτσουβέλης, Κονιτόπουλος (50' Αναστασιάδης), Καραγιαννάκης (60' Μούτσα), Τσελέντης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35