social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή και πάθος η Χρυσούπολη, 2-1 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Με ανατροπή και πάθος η Χρυσούπολη, 2-1 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Ιδανική πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ πραγματοποίησε η Χρυσούπολη και έδειξε ότι είναι έτοιμη για να έχει μία πρωταγωνιστική παρουσία στον 1ο όμιλο.

Η ομάδα του Περιστερίου υποδέχθηκε τον ΓΣ Αργυρούπολης στο γήπεδο Πετρούπολης β' και επικράτησε με 2-1, έπειτα από ανατροπή και παθιασμένη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί από το 20ο λεπτό, όταν ο Μαρινόπουλος απέκρουσε ασθενώς φάουλ του Δρακοντίδη και ο Γιαννίκος που ακολούθησε τη φάση, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 57' χάρη σε σουτ του Κρεμμύδα από θέση εκτός περιοχής (1-1) και στο 75' ο Χαλίκης ολοκλήρωσε υπέροχη προσωπική ενέργεια και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, στην επανεμφάνιση της Χρυσούπολης στη Β' Κατηγορία.

Διαιτητές: Τζίβρας, Αθανασάκης-Λεονταρίδης

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Μαρινόπουλος, Χαλίκης, Πολυζωγόπουλος, Αναγνώστου, Ταμπάκης (35' Μακρής), Λάππας, Λουμίδης, Τζαβάρας (63' Τζωρτζακάκης), Κρεμμύδας, Ζούκας (88' Πιττής), Θηβαίος (88' Τζίφας)

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Κωστάκης, Μπιζίνης, Χουχουλής, Ασημάκης (53' Τσάκαλος), Στάθης (53' Μπάκαλης), Χρήστου, Κωστόπουλος (80' Καραχάλιος), Γιαννίκος (80' Γκοβίλας), Τσέλος (65' Ρουμπελάκης), Δρακοντίδης

 


Σχετικά άρθρα

Ντόκος: Σεβόμαστε την Κηπούπολη

Υπενθύμιση της ΕΠΣΑ για τις μεταγραφές

Μαρκόπουλος: «Αποδείξαμε ως Διάνα ότι οι αγώνες κρίνονται στο γήπεδο, αποφάσεις μετά το Περιστέρι»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35