social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ολ. Λιοσίων - Άγιος Δημήτριος: Το φύλλο αγώνα «καίει» την «Μπάρτσα»

Ολ. Λιοσίων - Άγιος Δημήτριος: Το φύλλο αγώνα «καίει» την «Μπάρτσα»

Τραγικές καταστάσεις βίωσαν όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Ιλίου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λιοσίων και τον Άγιο Δημήτριο.

Το τελικό 2-1 περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα πάνε το... αθλημα πολλά χρόνια πίσω και θυμίζουν καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα σε τριτοκοσμικές χώρες.

Συγκεκριμένα, στο κείμενο αναφέρονται ότι άτομα από την ομάδα του Αγιου Δημητρίου προκάλεσαν μεγάλη ένταση με αποτέλεσμα φίλαθλος του Ολυμπιακού Λιοσίων να φέρει μώλωπες και να μεταβεί σε νοσοκομείο.

Αναλυτικά

Στο 55ο του αγώνα προσήλθαν σύμφωνα με τον παρατηρητή του αγώνα στο γήπεδο έξι ατομα της φιλοξενούμενης ομάδας 'ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ' τα οποία πέντε λεπτά αργότερα και σε φυσική διακοπή δημιούργησαν μεγάλη ένταση στην ευρύτερη περιοχή της κερκίδας.

Αποτέλεσμα αυτής της έντασης ήταν ο τραυματισμός φιλάθλου της γηπεδούχου ομάδας 'ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ'  ο οποίος σύμφωνα με το γιατρό του αγώνα υπέστη θλαστικό τραύμα στο δεξί φρύδι και φέρει μώλωπες και στα δυο φρύδια. Έγινε περιποίηση του τραύματος και δόθηκαν οδηγίες για να μεταβει στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομειο . Στη συνέχεια καθώς η κατάσταση δεν είχε εξομαλυνθεί σε συνεννόηση με τον ορισμένο ως υπερπαρατηρητή  και σύμβουλο της ΕΠΣΑ κυριο 'ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ' είπαμε για την ομαλή συνέχεια της αναμέτρησης ότι πρέπει να έρθει αστυνομία και ο αγώνας να συνεχιστεί μόλις αυτή προσέλθει.  Φτάνοντας στο γήπεδο ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης κύριος' ΒΑΓΕΝΑΣ' μου διαβεβαίωσε ότι μπορεί να συνεχιστεί ο αγώνας και να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα. Κατά τη διάρκεια έως και τη λήξη έφτασαν 16 άτομα της ομάδας 'ΔΙ.ΑΣ' με επικεφαλής τον κυριο ΛΙΑΡΑΚΟ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35