social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Αστέρας Καισαριανής πήρε το ντέρμπι, 1-0 τον Χολαργό

Ο Αστέρας Καισαριανής πήρε το ντέρμπι, 1-0 τον Χολαργό

Παρότι διανύει περίοδο με συνεχόμενα ματς ο Αστέρας Καισαριανής έδειξε χαρακτήρα στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς παίρνοντας τη νίκη απέναντι στον Χολαργό με 1-0.

Οι Καισαριανιώτες που είχαν ανάγκη τόσο πολύ αυτή τη νίκη κατάφεραν στο 73' να πετύχουν το μοναδικό τέρμα του αγώνα χάρη σε σουτ του Τζέλη μετά από φάουλ του Ραχίμ.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 63' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Μπαλαχτσή ενώ στο 90' είχαν καλή στιγμή σε τετ α τετ με το Νιανγκ όμως ο Μιχελής έδειξε τα αντανακλαστικά του.

Όσον αφορά τον αγώνα ήταν ένα κλειστό ματς που έδειχνε ότι όποιος έβαλε το τέρμα θα κέρδιζε. 

Αυτό το πέτυχε ο Αστέρας, και η νίκη αποκτάει μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 47' αφού αποβλήθηκε μα απευθείας κόκκινη ο Λεβέντης αφού ανέκοψε αντικανονικά αντίπαλο που βρίσκονταν σε προφανή θέση για γκολ. 

Πάντως οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Περράκη αφού ζήτησαν πέναλτι πάνω στο Σαπαλίδη στο 66' ενώ φωνάζουν και για ακόμη μια φάση που θεωρούν ότι ο Παπαγεωργίου βρίσκει τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής στο α' μέρος. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μιχελής, Χασιώτης (46' Σμυρνάκης), Λεβέντης, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης, Γεραγωτέλλης, Μαχαίρας (46' Ρεντζής), Σταμούλης, Σαπαλίδης (93' Παληγεωργος), Ραχίμ (90' Ανχελ), Ψαραδέλης (69' Τζέλη).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης) Παπαγεωργίου, Τσαγκαρης, Γαληνάκης, Μιχελής (87' Ζαφείρης), Βλασσόπουλος, Πατερίτσας, Μπόλης, Αποστολίδης (46' Μπαλαχτσής), Χατζής (87' Καραμάνος), Ζιάμπρας (76' Νιαγνκ), Τσιαντής (58΄Φωστέρης). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35