social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεύτερη νίκη για τον Ιερόθεο, 1-0 το Ηράκλειο!

Δεύτερη νίκη για τον Ιερόθεο, 1-0 το Ηράκλειο!

Με γκολ του Νησαριώτη στο 60΄ο Αγιος Ιεροθεος πήρε τη νίκη απέναντι στο Ηράκλειο και έφτασε τους και έφτασε τους 7 βαθμούς συγκατοικώντας μαζί με τους Άγιαξ Ταύρου, Δάφνη Παλαιου Φαληρου και Μελισσια.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε στο 4' όταν ο Βελιανιτης έκανε τη σέντρα σουτ όμως ο Βαμβακάς έδιωξε κόρνερ. Στο 15' ο Παρασκευάς μετά από κόρνερ δεν είχε την καλύτερη δυνατή θέση για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 26' το σουτ του Καριατλή πέρασε άουτ ενώ στο 34' η κεφαλιά του Παπαγεωργίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπακοδήμο που πρόλαβε και τον Βλαχόπουλο. Στο 36' πρωταγωνιστής της φάσης ήταν ο Καλιακούδας που έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ. 

Στο 40' το φάουλ του Ντεμπά πέρασε μόλις άουτ.

Στο 51' ο Ιερόθεος είχε διπλή ευκαιρία, αρχικά με το Ντεμπά και στη συνέχεια με το Στόινα, ενώ στο 52' ο τελευταίος έχασε νέα μεγάλη διπλή ευκαιρία. Στο 54' ο Καριατλής έκανε το φάουλ ο Παρασκευάς έπιασε τη κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε ξυστά άουτ. Στο 60' ο Νησαριώτης έλυσε το γόρδιο δεσμό για τους κιτρινόμαυρους κάνοντας το 1-0 με σουτ. Στο 65' ο Καλιακουδας εκτέλεσε το φάουλ ομως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι,ενώ λίγο αργότερα (72') την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Καριατλή για το Ηράκλειο από φάουλ.

Στο 84' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. 

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα αφού στο 86' αποβλήθηκε ο Καριατλής για τους φιλοξενούμενους ενώ στις καθυστερήσεις την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Μπακοδήμος για εξύβριση, με τον Σουλοβάρι να φοράει γάντια για να υπερασπιστεί την εστία του Ιερόθεου. Στο 90+4 ο τερματοφύλακας του Ηρακλείου, Βαμβακάς που είχε προωθηθεί είχε την ευκαιρία με κεφαλιά να βρει δίχτυα όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Και οι δυο ομάδες έχουν παράπονα από τη διαιτησία

ΑΓΙΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Μπακοδήμος, Μονεμβασίτης (79' Σουλοβάρι), Μαρινης (82' Φραγκος), Μηλιωνης, Νταιφωτης, Βελιανιτης, Στοινα (62' Γιαννοπουλος), Μπριστογιαννης, Νησαριωτης (82' Χριστουλης), Ντεμπα, Καλιακουδας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χρηστος Λαμπρου) Βαμβακάς, Βλαχοπουλος (65' Βοτσιος), Χριστοπουλος, Ράπτης, Παρασκευας, Νταλενγκα, Παπαγεωργίου (66' Καρωνης), Παπαδοπουλος, Μπάκας, Καριατλης, Σταυρογιαννης (87' Τσιχλας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35