social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σάσσαλος: Έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να διαχειριστούν το άγχος

Σάσσαλος: Έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να διαχειριστούν το άγχος

Τα δύο συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα σε Πανερυθραϊκό (1-0) και Θύελλα Αγ. Δημητρίου (2-1) θεωρητικά μειώνουν την πίεση στις τάξεις του ΑΟ Περιστερίου και τονώνουν την αυτοπεποίθηση.

Ούτως ή άλλως, στο δυναμικό της ομάδας των δυτικών προαστίων υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να τα καταφέρουν περίφημα με τη διαχείριση του άγχους και της πίεσης για το αποτέλεσμα, όπως σημειώνει στο Soccerlive ο Σάκης Σάσσαλος.

«Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Σίγουρα η βαθμοθηρία δημιουργεί πίεση, όμως έχουμε παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν το άγχος και την πίεση ενός παιχνιδιού. Πάντως, κανείς δεν έχει πετύχει τίποτα ακόμα, με δεδομένο ότι βρισκόμαστε μόλις στην 6η αγωνιστική. Όλες οι ομάδες ψάχνουν να έχουν μία βαθμολογική ασφάλεια, για να μπορέσουν μετά να παίξουν και καλύτερο ποδόσφαιρο και να διαχειριστούν καλύτερα τα ρόστερ τους» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής. Όσον αφορά στο αυριανό (21/10) ματς με τους Τράχωνες στο γήπεδο Αλίμου, ανέφερε: «Παίζουμε με μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα είναι σε καλό φεγγάρι. Είναι μία παραδοσιακή δύναμη στην Α' Κατηγορία, με έναν αξιόλογο προπονητή. Όμως, κι εμείς από την πλευρά μας το τελευταίο διάστημα είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο αυτά που θα δώσει η κάθε ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, αυτά θα εισπράξει. Θεωρώ πως θα κριθεί στα σημεία».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35