social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με σόου Γεωργίου ο Τριφυλλιακός 6-0 τον Ιπποκράτη

Με σόου Γεωργίου ο Τριφυλλιακός 6-0 τον Ιπποκράτη

Άλλη μία μαγική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Παναγιώτης Γεωργίου και έκανε εύκολη την υπόθεση «νίκη» για τον Τριφυλλιακό στην αναμέτρηση με τον Ιπποκράτη.

Η ομάδα του Γ. Κατσαρού επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 6-0, με τον 19χρονο επιθετικό να σημειώνει τέσσερα γκολ, από δύο σε κάθε ημίχρονο. Στο 14ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ από θέση εκτός περιοχής (1-0), στο 31' ο Σαντικάι σημείωσε το 2-0 με πλασέ, στο 41' ο Γεωργίου ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά, σκόραρε για το 3-0 και στο επόμενο λεπτό (42') ο Σαντικάι πάλι, με διαγώνιο σουτ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 45' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Ανυφαντή με δεύτερη κίτρινη κάρτα και, έτσι, το έργο τους έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Στο δεύτερο μέρος άλλαξε μόνο το σκορ, με τον Γεωργίου να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ με προσωπικές ενέργειες και πλασέ στο 78' και στο 88', για να διαμορφωθεί το τελικό 6-0.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Μπαζακούλας-Νάτσος

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Λιάπης (64' Τσιάτσιος), Βαλασιάδης, Μαλέλι (55' Αλικάι), Παρδάλης (74' Ανδρουλάκης), Πανταζής, Χάβος, Χάνι (74' Φελιάς), Γεωργίου, Σαντιγκάι (66' Παυλόπουλος), Βιτζηλαίος

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Γιάννης Σκαρπέλης): Καβουρίνος (75' Δρούσιας), Κομνηνάκης, Νάκο, Χατζίτζε, Ανυφαντής, Τσόκου (46' Λέκκας), Σοφός (46' Μαγκίτσας), Σπαγής, Νικολάου (76' Νεστουράι), Μακρής, Παπαλαίος (46' Λούτρης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35