social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία για Περιστέρι και Ατρ. Μεταμόρφωσης (1-1) Ι Έξαλλοι με Αρβανίτη στον Όμιλο

Ισοπαλία για Περιστέρι και Ατρ. Μεταμόρφωσης (1-1) Ι Έξαλλοι με Αρβανίτη στον Όμιλο

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΑΟ Περιστερίου και Ατρόμητος Μεταμόρφωσης στο παιχνίδι του 1ου ομίλου που αφορούσε την 8η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑ.

Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τους Περιστεριώτες στην 11η θέση με 8 βαθμούς σημειώνοντας την δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης έμειναν για 6ο ματς χωρίς νίκη έχοντας 6 βαθμούς.

Πάντως οι γηπεδούχοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Αρβανίτη θεωρώντας ότι αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Στο 30 ο Σιδηρόπουλος είχε την ευκαιρία να σκοράρει όμως αστόχησε, με τον ΑΟ Περιστερίου να ανοίγει το σκορ με τον Βαγγέλη στο 71' μετά από πάσα του Κεφαλά. Λίγο αργότερα με αυτογκολ μετά από γύρισμα του Δούκα έγινε το 1-1, με το Περιστέρι να φωνάζει σε αυτή τη φάση θεωρώντας ότι δεν υπήρχε παράβαση. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των ροσσονέρι. 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος): Ξυδιάς, Δρουγουνάκης (70' Θεοδωρόπουλος), Χαραλαμπόπουλος, Μπούζας, Κύβελος, Κωτσοβός, Μαρκυγιαννάκης (63 Κατίογλου), Ζαφειράτος, Βαγγέλης, Καμινιώτης (70' Γεωργακόπουλος), Κεφαλάς (89' Δημητριου). 

ΑΤΡ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης) Χριστοδουλίδης, Αποστόλου, Καραγεώργος, Καραβίδας, Κομιώτης, Δούκας (84'Ντιρμίσι) , Γαντζούλας (90' Δήμου), Ζαγαρέλος (67' Μπάμπουλης), Σιδηρόπουλος, Φάκης Ι. (46' Φάκης Δ.), Μπούντρας. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35