social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βλάχος: Πρέπει η συγκέντρωσή μας να είναι σε πολύ υψηλό βαθμό

Βλάχος: Πρέπει η συγκέντρωσή μας να είναι σε πολύ υψηλό βαθμό

Μερικές από τις σκέψεις του για το αυριανό (11/11) ματς με αντίπαλο τη Δόξα Βύρωνος μοιράστηκε ο Χρήστος Βλάχος, στην επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Χαλανδρίου εξήγησε για ποιο λόγο θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να είναι συγκεντρωμένοι σε πολύ υψηλό βαθμό μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως κρύβει ιδιαιτερότητες το παιχνίδι.

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ ιδιαίτερο και δύσκολο, όπως όλα του ομίλου. Κρύβει τις δικές του ιδιαιτερότητες, καθώς απέναντί μας θα βρεθεί μία ομάδα που έχει τη δική της ταυτότητα και την ταυτότητα του προπονητή της, με μεγάλο όπλο την αμυντική της λειτουργία. Ένα άλλο χαρακτηριστικό για αυτή την ομάδα είναι πως μέχρι τώρα έχει πάρει επτά βαθμούς μετά το 90ο λεπτό. Αυτό δείχνει ότι πρέπει η συγκέντρωσή μας να είναι σε πολύ υψηλό βαθμό, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, όποτε κι αν είναι αυτό» σχολίασε ο τεχνικός των κυανόλευκων και συμπλήρωσε: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο την περασμένη αγωνιστική που κερδίσαμε. Έχω πίστη στους ποδοσφαιριστές μου ότι και αυτό το παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35