social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Κένταυρος Βριλησσίων λύγισε (3-2) τον Άγιο Δημήτριο

Ο Κένταυρος Βριλησσίων λύγισε (3-2) τον Άγιο Δημήτριο

Επιμένει ο Κένταυρος Βριλησσίων στην καταδίωξη του Αστέρα Καισαριανής, στην κορυφή του 1ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ!

Η ομάδα του Κ. Ρούπτσου πρόσθεσε ακόμη ένα «τρίποντο» στη συγκομιδή της, καθώς επικράτησε με 3-2 του Αγίου Δημητρίου σε απολαυστικό αγώνα στο δημοτικό στάδιο Βριλησσίων. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν στους θεατές ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, αρκετή αγωνιστική ένταση και πολλές φάσεις στις δύο περιοχές, δικαιολογώντας την παρουσία τους στις υψηλές θέσεις της κατάταξης.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 15ο λεπτό, όταν ο Νιτσάκης πέρασε έξοχη κάθετη πάσα στον Αλεξανδράκη και εκείνος με πλασέ νίκησε τον Ζαγαρέλο για το 1-0. Στο 24' ο Σεκ κέρδισε πέναλτι και ο Γεωργουδάκης ευστόχησε για το 2-0, με τους κυανέρυθρους να αντιδρούν και να μειώνουν δύο λεπτά μετά με συρτό σουτ του Κασπίρη από το ύψος της περιοχής (2-1). Το παιχνίδι εξακολούθησε να έχει υψηλό ρυθμό, με τους κιτρινοπράσινους να αναζητούν το τρίτο γκολ και τους φιλοξενούμενους να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με ένα «τυχερό» γκολ στο 53': ο Κασπίρης μπήκε στην περιοχή από την αριστερή πτέρυγα, έπιασε το σουτ με το δεξί, ο Τικταπανίδης απέκρουσε και η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Φελέκη, για να καταλήξει στην εστία της ομάδας του (2-2)! Παρά το σοκ ο Κένταυρος έψαξε τρόπους για να πάρει πάλι το προβάδισμα και, μάλιστα, στο 58' η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι από το σουτ του Τσαντήλα. Λίγο αργότερα ο Κοτσοβός βρέθηκε στο έδαφος από διεκδίκηση της μπάλας με τον Τικταπανίδη, όμως ο Μπακογιάννης άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Στο 78' ήρθε το γκολ της λύτρωσης για τους γηπεδούχους, όταν μετά από συνδυαστικό παιχνίδι, ο Νιτσάκης γύρισε την μπάλα από πλάγια θέση και ο Ν. Μανίκας προ κενής εστίας την έστειλε στα δίχτυα για το 3-2!

Στα λεπτά που απέμεναν ο Άγιος Δημήτριος πίεσε για την ισοφάριση κυρίως με γεμίσματα, όμως το τριπλό σφύριγμα του ρέφερι βρήκε τον Κένταυρο να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Σαμοΐλης-Τσολακίδης

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Τσαντήλας, Χαλκιόπουλος (83' Δέτσης), Τούντας (63' Κουτσογκίλας), Μπουρής, Κεραμάς, Νιτσάκης, Φελέκης, Σεκ (63' Ν. Μανίκας), Γεωργουδάκης (83' Κολιός), Αλεξανδράκης (32' λ.τρ. Σεχιτάι)

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αλέξης Μαντζούνης): Ζαγαρέλος, Βλαχόπουλος, Πλυτάς (10' λ.τρ. Γαβαλάς (82' Ζιάι)), Λεονάρντο, Γεωργιάδης, Ντάφλας (46' Νομικός), Αρώνης (72' Ρίζος), Βλάμης, Ερμάλ (72' Μιτσάνι), Κασπίρης, Κοτσοβός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35