social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψε» ο ΑΟ Ιλίου, 1-1 με Ανθούπολη

«Σκόνταψε» ο ΑΟ Ιλίου, 1-1 με Ανθούπολη

Είχε τις ευκαιρίες ο ΑΟ Ιλίου για να επεκτείνει τις νίκες του, όμως στο τέλος έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Ανθούπολη στο δημοτικό στάδιο Ιλίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς στο 2ο λεπτό ο Λερούτσος εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπαδημητρίου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Τζαμαλή στο 44', για να φτάσουν στο 64' στην ισοφάριση με σουτ του Κυριαζή (1-1). Ο ΑΟ Ιλίου έψαξε τον τρόπο να πάρει ξανά το προβάδισμα και, μάλιστα, είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να το πετύχει στο 70ο λεπτό. Ομως, ο Λερούτσος νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον γκολκίπερ Αλεξόπουλο, ο οποίος κράτησε το 1-1.

Διαιτητές: Καπίρης, Βαμβακάς-Αθανασάκης

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Λάχας, Παπαδημητρίου (78' Τζόκας), Ελεύθερος, Μαρκάκης, Κοντός (46' Αγγελόπουλος), Λερούτσος, Τάμπας (90' Ασφής)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Τζαβέλας): Αλεξόπουλος, Κακιώρης, Μπαγετάκος (63' Ντούπης), Μακρής, Λάσκαρης, Πάσσαρης (63' Δράμης), Πανούτσος (46' Κυριαζής), Παπανίκος (79' Ζαχαρίας), Ρζαμαλής, Συριόπουλος (54' Καλογερόπουλος), Διονάτος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35