social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερός ο Άρης Καλαμακίου, 1-0 τον Κένταυρο Βριλησσίων

Φοβερός ο Άρης Καλαμακίου, 1-0 τον Κένταυρο Βριλησσίων

Τεράστιας σημασίας νίκη πανηγύρισε ο Άρης Καλαμακίου που επικράτησε με 1-0 του Κένταυρου Βριλησσίων και τον αφήνει αρκετά πίσω αναφορικά με την πρώτη θέση.

Το ματς που αφορούσε την 11η αγωνιστική βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν το δεύτερο συνεχόμενο τους τρίποντο που τους φέρνει σε θέση ισχύος όσον αφορά την άνετη παραμονή. 

Το γκολ του Ελευθεριάδη στο 33' ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στο συγκρότημα του Σπύρου Μόχλα που έφτασε τους 15 βαθμούς και την 8η θέση.

Όσον αφορά τον αγώνα οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο.

ΑΡΗΣ (Σπύρος Μόχλας) Γουλής, Κοτόπουλος, Σουγλίδης (46' Γιουσεφ), Μπακαδήμας, Κακούτης, Δημογιάννης, Ελευθεριάδης (75' Χιονης), Καραγκιουλές, Μιχαλακόπουλος (68' Βασιλειάδης), Προμπονάς (82' Κολλινιάτης), Τζίμας.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Τσαντήλας, Χαλκιόπουλος (46' Νιτσάκης), Κολιός (74' Σειτάι), Μπούρης, Κεραμάς, Μανίκας (74' Τούντας), Φελέκης (74' Κουτσογκίκας), Σεκ, Γεωργουδάκης, Σαχσανίδης.


Σχετικά άρθρα

Επίσημο και του Γανωτή στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Γαζής: Θέλουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας μέσω των φιλικών [vid]

Το ευχαριστώ της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου στον Λαχανά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35