social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό ο Ατρ. Μεταμόρφωσης Ι Βράζουν με Δημητρακόπουλο στον Αγ. Θωμά

Διπλό ο Ατρ. Μεταμόρφωσης Ι Βράζουν με Δημητρακόπουλο στον Αγ. Θωμά

Επέστρεψε στις νικες ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης που επικράτησε με 1-2 του Άγιου Θωμά στο Γουδί και έφτασε τους 16 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το απόλυτο των βαθμών από το ματς απέναντι σε μια ομάδα που δεν μπόρεσε να δώσει αξία μετά την ισοπαλία που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική από τους Τράχωνες.

Πάντως, οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Δημητρακόπουλου.

Στο 35' ο Γαντζούλας έκανε το 0-1, με τον Τζώρτζη στο 62' να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 63' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όμως ο Καυκιάς είπε 'όχι' στην εκτέλεση του Σιδηρόπουλου. Πάντως στη συγκεκριμένα η φάση οι οράνιε διαμαρτυρήθηκαν έντονα θεωρώντας ότι πριν από τον καταλογισμό της παράβασης δεν δόθηκε καθαρό φάουλ πάνω στον Χατζή. 

Ο τελευταίος πήρε το αιμα του πίσω στο 77' αφού έκανε το τελικό 1-2. 

Στο 81' υπήρξαν νέες διαμαρτυρίες από πλευράς Άγιου Θωμά που ζήτησαν πέναλτι πάνω στον Βάρφη, ενώ λίγο αργότερα ο διαιτητής Δημητρακόπουλος ανέκοψε το Τζώρτζη που έβγαινε τετ α τετ για να δώσει κίτρινη κάρτα σε προηγούμενο φάουλ. 

Στο τέλος του αγώνα αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Κολοβός με δεύτερη κίτρινη. 

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοϊλεμές) Καυκιάς, Βαϊοπουλος (46 Τετωρος), Νικάκης, Χαντζής, Μάκο (46' Βάρφης), Ζαρκαδούλας, Λομπι (81' Αλιάι), Τζώρτζης, Πετράκος, Κολοβός, Κατηρτζιγιαννόγλου.

ΑΤΡ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης) Χριστοδουλίδης, Λουδάρος (70 Μιράκα), Καραγεώργος, Φάκης, Κομιώτης, Δούκας, Γαντζούλας (77' Μπαμπουλης), Μπούντρας, Σιδηρόπουλος (80' Ζαγαρέλος), Ντιρμίσι, Βιτορεάνου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35