social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» με... αγγλικό σκορ ο ΑΟ Ιλίου, 5-4 την Άμιλλα Περιστερίου

«Διπλό» με... αγγλικό σκορ ο ΑΟ Ιλίου, 5-4 την Άμιλλα Περιστερίου

«Χορταστικό» παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη έγινε στο δημοτικό στάδιο Χωράφας, όπου ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε με το σπάνιο 5-4 της τοπικής Άμιλλας Περιστερίου.

Το ματς περιείχε δύο ανατροπές, ενώ το ημίχρονό του ολοκληρώθηκε στο 3-4! Μόλις στο 3ο λεπτό ο Παπαδημητρίου άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1), ενώ με τον ίδιο τρόπο ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 0-2 στο 20'. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με τον Κλάδη πρωταγωνιστή έφτασαν στην ισοφάριση με ισάριθμα γκολ του με πλασέ στο 25' και στο 29' (2-2)! Μάλιστα, η Άμιλλα συνέχισε την αντεπίθεσή της και προηγήθηκε στο 34' με πλασέ του Χρονόπουλου (3-2), με τον ίδιο παίκτη να έχει και δοκάρι με φάουλ τρία λεπτά μετά (37')! Οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν και μέχρι την ανάπαυλα πήραν πάλι το προβάδισμα. Στο 45' ο Αγγελόπουλος ισοφάρισε με προβολή (3-3) και δύο λεπτά μετά (45+2') ευστόχησε σε πέναλτι για το 3-4. Στο 56' ο Κατσιμπούλας έφερε εκ νέου το ματς στα ίσια με κοντινή προσπάθεια (4-4), με τον Λάχα να σκοράρει με κεφαλιά στο 68' και να βάζει μπροστά τον ΑΟ Ιλίου (4-5). Στο 71' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λερούτσος, όμως παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα η ομάδα του Α. Νάστου υπερασπίστηκε το υπέρ της σκορ και πήρε τους βαθμούς.

Διαιτητές: Γεωργίου, Κωτσοβίλης-Παπαηλίας

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Κανελλόπουλος, Καπίρης (30' Πήδουλας), Σώκος, Κατσιμπούλας (85' Κουτσοκώστας), Πρίντζιος (85' Καλόγηρος), Κατσιούλας, Κλάδης, Ράλλης (58' Πεκάι), Δημητριάδης (58' Ασίμης), Χρονόπουλος, Αγγελόπουλος. 

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Λάχας, Τάμπας, Ελεύθερος (87' Ράμι), Μαρκάκης, Παπαδημητρίου (77' Μάλλιος), Λερούτσος, Αγγελόπουλος (72' Ασφής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35