social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έχασε την ευκαιρία η Κηπούπολη, 2-2 με Αστέρα Γλυφάδας

Έχασε την ευκαιρία η Κηπούπολη, 2-2 με Αστέρα Γλυφάδας

Τρεις βαθμούς στην «αγκαλιά» της είχε η Κηπούπολη στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Γλυφάδας, κόντρα στον οποίο βρέθηκε να προηγείται με σκορ ασφαλείας στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, στο τέλος όμως υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 2-2 από τον αξιόμαχο αντίπαλό της.

Στο γήπεδο της Χρυσούπολης έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, στο οποίο οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 38ο λεπτό με σουτ του Νένδου (1-0). Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 53', ο Ηλιόπουλος σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ για το 2-0. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και μπήκαν ξανά στο ματς τρία λεπτά αργότερα (56') με σουτ του Κουντουριώτη από το ύψος της περιοχής (2-1). Με αναπτερωμένο το ηθικό, ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση στο 72', όταν ο Χρυσικός ολοκλήρωσε υπέροχη προσωπική ενέργεια και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κόκκινοι είχαν τρία δοκάρια, δύο με Μπίσκο και Νένδο στο πρώτο ημίχρονο και ακόμη ένα με τον Νένδο στο δεύτερο! 

Διαιτητές: Κασίδης, Συνεφιάς-Παπαγεωργίου

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Σταματογιαννόπουλος (71' Κατσακούλας), Πανίδης, Κούτρης, Σαββουλίδης, Καλέμης (71' Θεοχαρίδης), Τζαρέλλας, Ρούτσης (46' Καλαμοτουσάκης), Ηλιόπουλος, Νένδος, Μπίσκος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦ. (Νίκος Τσαμπίρας): Σκρίνος, Μπαρλαμπάς, Τριανταφυλλάκης (73' Μαντικόπουλος), Μπακαλιάνος, Καλαντζής, Γιαννακόπουλος, Καραφωτιάς, Παπακωνσταντίνου (92' Γιαννούλης), Καραβίδας, Χρυσικός, Κουντουριώτης (85' Βιτωράτος).

(photo: abola.gr)

 


Σχετικά άρθρα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ: Την Πέμπτη (3/11) η κλήρωση για την 4η φάση

Σταυριανάκος: «Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις Ι Εσύ καθορίζεις την τύχη σου»

Πολυμέρης: Όλοι δουλεύουμε καθημερινά ώστε ο ΓΣ Καισαριανής να ανεβαίνει επίπεδο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35