social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έσωσε» τον βαθμό ο Αστέρας Εξαρχείων, 2-2 με Κοψαχείλα

«Έσωσε» τον βαθμό ο Αστέρας Εξαρχείων, 2-2 με Κοψαχείλα

Σε ένα παιχνίδι που για παραπάνω από μία ώρα έμοιαζε... χαμένο, ο Αστέρας Εξαρχείων κατάφερε να «επιστρέψει» και να αποσπάσει το ισόπαλο 2-2 απέναντι στην Κοψαχείλα.

Στο γήπεδο της Κυψέλης έγινε ένα ενδιαφέρον ματς για τη 10η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε ισάριθμα γκολ του Δεμερτζή. Στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζαφείρη (0-1) και στο 49' σημείωσε το 0-2 με ατομική προσπάθεια και πλασέ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν... παράτησαν το παιχνίδι, αντιθέτως πάλεψαν για το αποτέλεσμα και το πήραν! Στο 68' ο Κοκόλης κέρδισε πέναλτι από τον Δόγκα και ο Παπανικολάου το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-2, ενώ στο 80' ο Καραμάνος ισοφάρισε σε 2-2 με κοντινό πλασέ. Τέσσερα λεπτά μετά (84') αποβλήθηκε ο Φωτιάδης με απευθείας κόκκινη κάρτα για βιαιοπραγία απέναντι στον Μπαξεβανίδη, ωστόσο η... βαθμολογική ισορροπία δεν ανατράπηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Κοψαχείλας ευχαριστούν όλο τον κόσμο του Αστέρα Εξαρχείων που βρέθηκε στην εξέδρα, τη διοίκηση της ομάδας και προσωπικά τον Ευγένιο Χριστοδούλου για τη φιλοξενία και τη συμπεριφορά που είχαν απέναντι στην ομάδα τους.

Διαιτητές: Πατεράκης, Κατώνης-Δεόνας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Αντωνόπουλος, Φιλιππόπουλος, Γιούρκεβιτς (75' Αράπης), Παρμάκης (54' Κοκόλης), Κατσούδας, Καραμάνος, Κώτσης (85' Χαφούς), Καραγκούνης, Φωτιάδης, Παπανικολάου, Μπούζης (54' Διαμαντίδης)

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Λευτέρης Αλεξάκης): Παπαδόπουλος, Δογκάς, Μαύρος (46' Λύτρας), Κωστής, Μπαξεβανίδης, Ελ Γκαζάρ (80' Σπαχίγια), Δεμερτζής, Φωτόπουλος (90' Κωνσταντίνου), Σενεβιράτνε (80' Καφεντζής), Βεϊζάι, Ζαφείρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35