social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο φινάλε η Χρυσούπολη, 1-1 με Αλσούπολη

Στο φινάλε η Χρυσούπολη, 1-1 με Αλσούπολη

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και συναρπαστικά παιχνίδια του διημέρου στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ, Χρυσούπολη και Αλσούπολη έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους γηπεδούχους να «σώζουν» στις καθυστερήσεις τον βαθμό!

Το ματς που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Χρυσούπολης επιφύλασσε γκολ, αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αποβολές, δυνατά μαρκαρίσματα και ένα φινάλε με μπόλικο σασπένς! Οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο από το 11ο λεπτό, όταν ο Αναγνώστου ανέτρεψε τον Παπαδήμα ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, με συνέπεια να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα. Παρά την ανισορροπία που προέκυψε, το ματς ήταν πραγματικό ντέρμπι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Τελικά, οι πράσινοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ, όταν στο 74' ο Σταθόπουλος έπιασε ένα σουτ από θέση εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι Περιστεριώτες ενέτειναν την πίεσή τους στη συνέχεια, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν επίσης με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο στο 85ο λεπτό, καθώς τραυματίστηκε ο Καλύβας σε χρονικό σημείο στο οποίο ο πάγκος της Αλσούπολης είχε εξαντλήσει το περιθώριο των διακοπών στο ματς για αλλαγές. Με ανεβασμένη ψυχολογία, η Χρυσούπολη αναζήτησε την ισοφάριση και τη βρήκε στις καθυστερήσεις, όταν σε διαγώνια πάσα που έγινε στον Κρεμμύδα, ο τελευταίος προσποιήθηκε υπέροχα και με πλασέ σημείωσε το 1-1.

Ύστερα από λίγο υπήρξαν άλλες δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα, όταν μετά από σκληρό μαρκάρισμα και σύρραξη που προκλήθηκε, αποβλήθηκαν ο Κωνσταντινίδης από πλευράς γηπεδούχων με κόκκινη κάρτα και ο Κελεμένι από εκείνη των φιλοξενούμενων με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Σπυρόπουλος-Ισσά

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Τεννές, Χαλίκης, Πολυζωγόπουλος (85' Βασιλειάδης), Αναγνώστου, Κωνσταντινίδης, Λάππας, Λουμίδης (85' Σιατούνης), Θηβαίος, Μπίττης (55' Κρεμμύδας), Ζούκας, Μακρής (75' Τζωρτζακάκης)

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Κελεμένι, Φειδάκης, Ανδρέου (70' λ.τρ. Γεώργας), Ιωαννίδης, Δουγέκος, Τρούσης, Κωνσταντάκης (66' λ.τρ. Φάρκωνας), Παπαδήμας, Σταθόπουλος, Σώντας (55' Καλύβας). 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35