social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα γκέλα για τον Κένταυρο Βριλησσίων 3-3 με τον μαχητικό Απόλλων Αθηνών Δάφνη

Νέα γκέλα για τον Κένταυρο Βριλησσίων 3-3 με τον μαχητικό Απόλλων Αθηνών Δάφνη

Απίστευτο - σε εξέλιξη- παιχνίδι έλαβε χώρα στο γήπεδο των Βριλησσίων εκεί που ο τοπικός Κένταυρος έκανε γκέλα ολκής μένοντας στο 3-3 με τον μαχητικό Απόλλων Αθηνών Δάφνη.

Οι γηπεδούχοι πέταξαν δυο βαθμούς στα... σκουπίδια καθώς βρίσκονταν στην ανάπαυλα μπροστα στο σκορ με σκορ 2-0, ωστόσο, οι νεοφώτιστοι του Μάρκου Μαυρομάτη όχι απλά ισοφάρισαν αλλά πέτυχαν την ολική ανατροπή με 2-3. Εν τέλει ο Κένταυρος έσωσε την παρτίδα αφού στο 75' ισοφάρισε, όμως το σημαντικό είναι ότι έμεινε πίσω όσον αφορά την διεκδίκηση καθώς η νίκη του Αστέρα αύξησε τη διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων στους 9 βαθμούς. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για το συγκρότημα του Κώστα Ρούπτσου μετά το 0-0 με τον ΠΑΟ Ρουφ την περασμένη αγωνιστική.

Στο 4' ο Τσαντίλας έκανε το 1-0, με τον Φελέκη στο 17' να σημειώνει το 2-0. Η αντεπίθεση του Απόλλωνα ξεκίνησε στο 49' όταν ο Χασκης μείωσε σε 2-1, με τον Αμπεντινάι να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 52'. Η ολική ανατροπή έγινε στο 58 όταν ο Τριανταφυλλίδης έκανε το 2-3. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στο 75' ο Σεκ.

Αξίζει να σημειωθει οτι ο Κένταυρος έχει παράπονα για τη διαιτησία θεωρώντας ότι δεν δόθηκαν δυο πέναλτι υπέρ του. 

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Κώστας Ρούπτσος) Τικταπανίδης, Σαχσανίδης, Γκέζος (59' Κολιός), Κουτσογκίλας, Χαλκιόπουλος, Κεραμάς, Τσαντήλας, Φελέκης (68' Σεκ), Γεωργουδάκης (46' Πιπεράς (80'Κουτσουμπίνας), Νιτσάκης, Αλεξανδράκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης) Δράκο, Μπούσι, Αμπεντινάι, Ασημακόπουλος, Χασκής, Βλαχονικολέας, Τριανταφυλλίδης, Χρήστου, Ριζβάνι (88' Δούρος), Νόκα (64' Πετανάι0, Μάλκο (92' Τσαλέρας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35