social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άβολη ισοπαλία για Άγιο Θωμά και Πανερυθραϊκό (1-1)

Άβολη ισοπαλία για Άγιο Θωμά και Πανερυθραϊκό (1-1)

Ισοπαλία που δεν βολεύει κανένα στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού σημειώθηκε στο γήπεδο Γουδί στο ματς αναμεσα στον Άγιο Θωμά και τον Πανερυθραίκό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 70 με φοβερό γυριστό σουτ του Βαλλιανου, όμως οι οράνιε που έφτασαν τους 2 βαθμούς και η κατάσταση για την σωτηρία παρέμεινε δύσκολη ισοφάρισαν με σουτ του Λόμπι μέσα από την περιοχή στο 85'.

Στο α' μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν με τον Παπαθανασίου στο 6' όμως ο Καυκιάς έδιωξε ενστικτωδώς. Στο 10 ο Τζώρτζης έκανε το μονοκόμματο σουτ όμως ο Μαλλιαρίτσης έδιωξε σε κόρνερ με τα πόδια.

Στο 12' ο Καυκιάς μπλόκαρε το σουτ του Βαρκαρώτα, ενώ στο 30' ο Μαλλιαρίτσης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τζώρτζη. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και στο 47' είχαν καλή στιγμή με τον Τζώρτζη. Στο 53' ο Πανερυθραϊκός έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν ο Παπαθανασίου με κεφαλιά ανάγκασε τον Καυκιά στην επέμβαση του αγώνα διώχνοντας σε κόρνερ με τη μπάλα να καταλήγει και στο δοκάρι. Στο 56' ο Πετράκος είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει κόρνερ μετά την όμορφη επέμβαση του Μαλλιαρίτση. Στο 70' έγινε το 0-1 όταν ο Βαλλιάνος που είχε περάσει στο γήπεδο στην ανάπαυλα με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 73' ο Κολοβός απείλησε για τους γηπεδούχους για να φτάσουμε στο 85' οπου ο Λόμπι με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στα τελευταία λεπτά ο Άγιος Θωμάς είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη όμως η κεφαλιά του Χατζή μετά το φάουλ του Κολοβού πέρασε μόλις άουτ. Στο 89' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο  Μαλάι για σκληρό μαρκάρισμα.

Διαιτητή ηταν ο Ψαρίδης.

ΠΟ ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοϊλεμές) Καυκιάς, Νικάκης (86 Δεληγιώργος), Κατηρτζιγιαννόγλου, Χαντζής, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας, Τζώρτζης, Τετώρος (71 Μαλάι), Λόμπι, Κολοβός, Πετράκος (88' Μάκο).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΊΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου) Μαλλιαρίτσης, Σουμελίδης, Μπαλλής (94' Κατσάρας), Λώλος, Βαρκαρώτας, Μουμούρης (59' Αραμπατζής), Λουκάς, Απειρανθίτης, Κοντος (46' Βαλλιάνος), Παπαθανασίου (76' Φραγκάκης), Αχαρονιαν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35