social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Γεωργίου κράτησε τον Τριφυλλιακό στην κορυφή (4-2 τους Λύκους Χαϊδαρίου)

Ο Γεωργίου κράτησε τον Τριφυλλιακό στην κορυφή (4-2 τους Λύκους Χαϊδαρίου)

Μέχρι λίγα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τους Λύκους Χαϊδαρίου, ο Τριφυλλιακός βρσκόταν αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να υποχωρήσει από την κορυφή του 2ου ομίλου ενόψει της διακοπής στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Ωστόσο, στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Γεωργίου ανέλαβε πάλι δράση και με ακόμη δύο γκολ, πέρα από το ένα που ήδη είχε σημειώσει, οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση με 4-2. Έτσι, το συγκρότημα του Γ. Κατσαρού θα κάνει γιορτές από το... ρετιρέ, παρέα με την Κηπούπολη, ενώ ο 19χρονος άσος έφτασε τα 21 γκολ σε 11 αγωνιστικές!

Στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22ο λεπτό χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Σαντιγκάι και εκτέλεσε εύστοχα ο Γεωργίου για το 1-0, με τον Αλικάι να σκοράρει με φάουλ στο 43' και να γράφει το 2-0. Παρά το σοκ, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με δύο γκολ του Τσατσαλίδη, στο 60' με πέναλτι και στο 64' με φάουλ, έφτασαν στην ισοφάριση (2-2)! Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιακού βρήκαν το σθένος να διεκδικήσουν τη νίκη και να φτάσουν σε αυτή χάρη σε δύο γκολ του Γεωργίου με πλασέ στο 80' και με σουτ στο 90' για το τελικό 4-2.

Διαιτητές: Σύψας, Μπάγιας-Νάτσιος

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Κατσιγίνης, Βαλασιάδης, Αλικάι, Μαλέλι (74' Ζάχαρης), Παρδάλης, Πανταζής, Βιτζηλαίος (83' Κονταράτος), Χάνι, Γεωργίου, Σαντιγκάι (87' Κατσαρός), Χάβος

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ. (Νίκος Μαρωνίτης): Παρασκευόπουλος, Τουλιαγκάνοφ (46' Παπαδάκης (90' Ζαρκαδούλας)), Λιόλιος, Τσατσαλίδης, Γιαννόπουλος, Ταρούσα, Περιβολαράκης, Ασκοτίρης, Μπούσκος, Περλέσι (46' Καραθανάσης), Γκοτσούλιας (90' Μπάιρας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35