social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη προσθήκη ο Μπαρμπαλιάς στον Πανιώνιο Καισαριανής

Πρώτη προσθήκη ο Μπαρμπαλιάς στον Πανιώνιο Καισαριανής

Τις πρώτες ενέργειες για τον εμπλουτισμό του ρόστερ πραγματοποιούν ήδη στον Πανιώνιο Καισαριανής, με σκοπό να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμη πιο ανταγωνιστική στο υπόλοιπο της σεζόν, στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Η διοίκηση Χατζηλιά προχώρησε σε συμφωνία με τον Θανάση Μπαρμπαλιά, ο οποίος έρχεται να προσφέρει επιπλέον λύσεις στον ανασταλτικό τομέα. Επί σειρά ετών, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και ως αμυντικός μέσος, φορούσε τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί, επίσης, σε Μικρασιατικό Καισαριανής και Αγία Παρασκευή.

Πλέον, στο «κυανέρυθρο στρατόπεδο» εστιάζουν τις κινήσεις τους στην απόκτηση ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή.

Τέλος, με φιλικόστο γήπεδο Αγ. Δημητρίου με αντίπαλο τη Θύελλα ολοκληρώθηκαν χθες (29/12) οι υποχρεώσεις για το 2023. Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Κουφογιαννάκη επανέρχονται στο γήπεδο την Τρίτη (2/1) για την έναρξη της προετοιμασίας τους ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Ηρακλή Περιστερίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35