social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο «διπλό» η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, 1-0 τον Παπάγο!

Σπουδαίο «διπλό» η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, 1-0 τον Παπάγο!

Σημαντική νίκη πέτυχε η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων μακριά από την έδρα της, πιστοποιώντας πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.

Για τη 13η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, η ομάδα των δυτικών προαστίων επικράτησε με 1-0 του Παπάγου, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του ήττα στο ανακαινισμένο γήπεδό του.

Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 19', έπειτα από οργανωμένη ομαδική προσπάθεια της Ελπίδας, ο Τσοχαντάρης σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 23', στη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, ο Κωστόπουλος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μεσίνι έπιασε την κεφαλιά από κοντά, αλλά ο Κουνάδης με εκπληκτική προσπάθεια και κεφάλια έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 26' το σουτ του Ρηγόπουλου έδιωξε δύσκολα ο Τεννές και στην επαναφορά, στο σουτ του Κωστόπουλου από κοντά, έβαλε την προβολή ο Παππάς παραχωρώντας κόρνερ. Το σουτ του Κουλούρη έπειτα από όμορφη ατομική προσπάθεια στο 37' απέκρουσε και πάλι ο Τεννές. Στο 43' ο Κίτσος έκανε άθελά του δυνατό μαρκάρισμα στο κέντρο, οι άνθρωποι του Παπάγου ζήτησαν αποβολή, όμως ο διαιτητής Γουρέλης που ήταν δίπλα στη φάση, έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Ελπίδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στην πρώτη μεγάλη φάση στο 63', ο Σπυρόπουλος πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή με την μπάλα να έρχεται στον Παππά, ο οποίος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Ωστόσο, το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για επιθετικό φάουλ πριν την εκτέλεση του Παππά, σε μια πολύ δύσκολη φάση, με τον διαιτητή να είναι και πάλι όμως πολύ κοντά στη φάση. Στο 65' η κοντινή προβολή του Κίτσου κόντραρε τελευταία στιγμή, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τεννές μπλόκαρε το πλασέ του Μπράτσου. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάνη στο 81' κόντραρε, ενώ στο 83' σημειώθηκε η φάση που έκρινε τον αγώνα. Ο Λάνη έξω από την περιοχή του Παπάγου έκλεψε τη μπάλα, άλλαξε με τον Κοτταρίδη, ο οποίος βρέθηκε στο τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρκαντωνάκη για το 0-1. Το σουτ του Τσοχαντάρη έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων στο 87' και στο 88' ο Κίτσος «τσίμπησε» την μπάλα με το κεφάλι προ του εξερχόμενου Μαρκαντωνάκη και βρέθηκε στο έδαφος, με τον ρέφερι να εκτιμά πως δεν υπήρξε παράβαση. Στο 90' ο Μάρκου έκανε ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ χωρίς να βρει στόχο. Στα τελευταία λεπτά ο Παπάγος πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς να απειλήσει ωστόσο ουσιαστικά, με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Γουρέλης, Νάτσιος-Τσαγκάρης

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Μαρκαντωνάκης, Κωστόπουλος (82' Φατούρος), Γύπαρης (76' Καμπάνταης), Αλεξιάδης, Λιούκας, Κασβίκης (82' Βάρφη), Μπράτσος (67' Παπαναστασίου), Δρυμωνίτης, Ρηγόπουλος, Μεσίνι, Κουλούρης

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Δήμος Τσιμιλιώτης): Τεννές, Κ. Γιαμαρέλος (5' λ.τρ. Κοτσίνης), Αλ. Γιαμαρέλος (75' Δ. Σπυρόπουλος), Κουνάδης, Παππάς, Π. Σπυρόπουλος, Κίτσος, Ζενουνλλάρι (46' Μάρκου), Τσοχαντάρης, Λάνη, Κοτταρίδης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35