social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Χρήστου έσωσε τον βαθμό για τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη στην Ερυθραία (1-1)

Ο Χρήστου έσωσε τον βαθμό για τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη στην Ερυθραία (1-1)

Πολύτιμο βαθμο στην προσπάθεια που κανει για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη στο 'Φωτης Βαρδαξής' αφού έμεινε στο 1-1 με τον Πανερυθραϊκό, δινοντας παράλληλα αξία στο τρίποντο της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ.

Οι παικτες του νεοφώτιστου συλλόγου έβγαλαν αντίδραση παρότι έμειναν πίσω στο σκορ και έβαλαν ακόμη ένα πολύτιμο βαθμό στην συγκομιδή τους. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη βρίσκεται στην 12η θέση με 20 βαθμούς

Από την άλλη ο Πανερυθραϊκός δεν μπόρεσε να κάνει το 3Χ3 για το 2024 (ειχαν προηγηθεί οι νίκες με ΠΑΟ Ρουφ και Ολυμπιακό Λιοσίων) μένοντας στους 17 βαθμούς και την 13η θέση μαζί με την Αθηναϊδα

Μετά από στείρο α' μέρος, παρά τις φάσεις που δημιουργήθηκαν, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 52' με κεφαλιά του Σουμελίδη μετά το κόρνερ του Πιπερά.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η αγωνία κορυφώνονταν, με τον Χρήστο στο 80' να διαμορφώνει το τελικό 1-1 με σουτ εκτός περιοχής και να σώνει την παρτίδα για τους κυανόλευκους.

Διαιτητής ήταν ο Αλάμπεης με βοηθούς τους Ίσσα και Μωυσιάδη!

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου) Μολφέσης, Σουμελίδης, Πλατσατούρας, Λώλος, Βαρκαρώτας (58' Μουμούρης), Βαλλιάνος (74' Αραμπατζής), Λουκάς, Απειρανθίτης, Παπαθανασίου, Φραγκάκης (46' Πιπεράς), Τζώρτζης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομμάτης) Δράκο, Δούρος (60' Νοκα), Αμπεντινάι, Ασημακόπουλος, Χασκής, Βλαχονικολέας, Κιρτζιαλίδης (85' Τσαλέρας), Χρήστου, Μάλκο (90' Στάφα)), Πετανάι, Μπούση (60' Δημητρόπουλος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35