social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόνη πρώτη με «μαγικό» Νένδο η Κηπούπολη, 4-0 εκτός τον Κολωνό!

Μόνη πρώτη με «μαγικό» Νένδο η Κηπούπολη, 4-0 εκτός τον Κολωνό!

Ένας... ασυγκράτητος Νένδος σκόραρε κατά ριπάς στο γήπεδο Ακαδ. Πλάτωνος, για να οδηγήσει την Κηπούπολη σε μεγάλη νίκη απέναντι στον Κολωνό.

Με τον 26χρονο επιθετικό να σημειώνει τέσσερα (!) γκολ, η ομάδα του Χρ. Παλλίδης επιβλήθηκε με 4-0 και έμεινε μόνη στην κορυφή της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, εκμεταλλευόμενη και την «γκέλα» του Τριφυλλιακού στον Υμηττό.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Λουκάκης βρήκε δίχτυα με πλασέ, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ. Στο 11' ο Νένδος... πήρε τ' όπλο του και με πλασέ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ για τους κόκκινους (0-1). Στο 55' «χτύπησε» πάλι, γράφοντας το 0-2 με ασύλληπτο σουτ στο «Γ» της εστίας και στο 64' σημείωσε το 0-3 με πλασέ σε αντεπίθεση. Με παρόμοιο τρόπο ο Νένδος σημείωσε το τέταρτο προσωπικό γκολ και εκείνο της ομάδας του στο 73', επισφραγίζοντας ιδανικά μία καταπληκτική εμφάνιση (0-4).

Διαιτητές: Ψαρίδης, Προδρομιάδης-Γεωργιτσόπουλος

ΚΟΛΩΝΟΣ (Γιώργος Ποδαράς): Ροκανάς, Ρώσι (88' Ζέφι), Ίμπρο, Χριστοφόρου (53' Μιράκα), Τζίλιος, Δαρζέντας, Τοσούνι (53' Σκεύης), Τζωρτζάτος, Λεντάκης, Παππάς (72' Λάμιας), Λουφάκης

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Μπίσκος (83' Βογιατζής), Πανίδης, Χάιδας, Σαββουλίδης, Λουκάκης (83' Ζαρναβέλης), Τζαρέλλας, Καλέμης (59' Κούτρης), Ηλιόπουλος (83' Γκουντουβάς), Νένδος, Μάζης (77' Σταματογιαννόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35