social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ασταμάτητο το... τρένο του Αστέρα Καισαριανής, 0-3 τους Τράχωνες!

Ασταμάτητο το... τρένο του Αστέρα Καισαριανής, 0-3 τους Τράχωνες!

Ούτε οι Τράχωνες μπόρεσαν να σταματήσουν το... εντυπωσιακό τρένο του Αστέρα Καισαριανής που δείχνει ότι δεν θα κάνει στάση πουθενά.

Η ομάδα της Καισαριανής επικράτησε με 0-3 στον Άλιμο των Τραχώνων και παρέμεινε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους διώκτες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 6' όταν ο Κούτρας σε τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μιχελή.

Στο 9' ο Ευαγγέλου έκανε μεγάλο λάθος και έδωσε... τη μπάλα στο Σαπαλίδη ο οποίος δεν θα μπορούσε να συγχωρήσει και έκανε με σουτ το 0-1.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε με τους Τράχωνες να έχουν καλή στιγμή με τον Τσιουρή στο 33'. Στην επανάληψη ο Αστέρας μπόρεσε να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ και να κλειδώσει τη νίκη στο 70' όταν ο Αλέξανδρος Ραχίμ έκανε το 0-2.

Το τελικό 0-3 έγραψε ο ίδιος παίκτης 2' αργότερα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Αλάμπεη, Γαλάνη και Κατελανάκη.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης)Ευαγγέλου, Μερετσόλιας (76' Νερατζίδης), Καραμπάτσης (76' Μανωλάς), Γιατράς, Νέστορας, Προι, Κουτρας, Τριαντοπουλος (55' Νουσάι), Στεφανης (34' Παπανδρέου), Τσιουρής, Κλείτσικας (76' Φανάρας).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μιχελής, Τσιμπριμάνης (46' Κάρδαρης), Λεβέντης, Πάλμος (53' Μουσταφίδης), Μαραγκουδάκης, Γεραγωτέλλης, Κραψίτης (73'Ρεντζής), Σταμούλης (81' Ψαραδέλης), Σαπαλίδης, Ραχιμ (81' Ζέλο) Κουκοβίνης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35