social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Απόδραση» από το Ηράκλειο για την Νέα Ιωνία (0-2) και σταθερά στην κορυφή!

«Απόδραση» από το Ηράκλειο για την Νέα Ιωνία (0-2) και σταθερά στην κορυφή!

Η Νέα Ιωνία έκαμψε την αντίσταση της ΑΕ Ηρακλείου με 2-0 στο γήπεδο του Πράσινου Λόφου και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ με 46 βαθμούς. Πλέον, βρίσκεται στο +5 από τα τρίτα Σούρμενα που γνώρισαν την «ήττα-σοκ» στο Ελληνικό από τη Δάφνη, ενώ η Διάνα υποδέχεται τον Άγιο Ιερόθεο την Κυριακή (28/1). Αντίθετα, η Ένωση παρέμεινε έβδομη με 25 πόντους.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Παρά τη διαφορά στη βαθμολογία, την ποιότητα και τα μπάτζετ, ήταν ένα τοπικό ντέρμπι με τα… όλα του! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και «άγγιξαν» το γκολ στο 3’ με κεφαλιά του Τσίχλα, στο 5’ με σουτ του Ράπτη και στο 16’ έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Μπαλασάκη να σταματάει τον Καριατλή και στην επαναφορά το σουτ του Νταλένγκα βρήκε στον Αλέμη και κατέληξε, βασανιστικά, κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν πιο… άνετα μετά το 25’ και στο 32’ ο Παρασκευάς αποσόβησε στη γραμμή την κεφαλιά του Βεζιρτζόγλου που έκανε ντεμπούτο και αγωνίστηκε για 90 λεπτά. Στο 32’ ο Καριατλής δοκίμασε, ξανά, τα ρεφλέξ του Μπαλασάκη και στο 37’ σημειώθηκε η φάση του αγώνα ως εκείνη την στιγμή.

Ο Αποστόλου πραγματοποίησε βαθιά μπαλιά για τον Βεζιρτζόγλου, το Ηράκλειο ζήτησε οφσάιντ, ο Πλατέλλας μπήκε στη φάση και κέρδισε ένα αυστηρό πέναλτι από τον Θεοδώρου, φέρνοντας αντιδράσεις. Ο πολύπειρος εξτρέμ έγραψε το 0-1 από την άσπρη βούλα και στο 45’ σέντραρε από τα αριστερά, ο Τζίδρας δεν υπολόγισε σωστά και από κοντά ο Ταβάρες «κλείδωσε» τη νίκη (0-2). Στο δεύτερο ημίχρονο, η ένταση κορυφώθηκε και η δύναμη κυριάρχησε. Το Ηράκλειο προσπαθούσε μέσα από στατικές φάσεις δια… ποδός του Καριατλή με στόχο τον Π. Μπάκα, η Νέα Ιωνία έκανε το ροτέσιον και τη διαχείρηση που ήθελε ο Δημήτρης Παπασπύρου, με τον Μαρίνου να μπαίνει ως αλλαγή, όμως η σπουδαιότερη στιγμή ήλθε στο 82’ από τον Ρεθυμνιωτάκη που έκανε την προβολή, η μπάλα «έξυσε» τη δοκό και το 0-2 δεν άλλαξε μπροστά σε, περίπου, 300 φίλους του ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπακογιάννης Α., Νιδριώτης Μ. - Αραβίδης Γ.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Χρήστος Λάμπρου): Βαμβακάς, Ράπτης, Τζίδρας, Παρασκευάς, Θεοδώρου, Καρώνης (90’ Καφετζής), Μπάκας, Νταλένγκα, Τσουράπης (71’ Ρεθυμνιωτάκης), Καριατλής, Τσίχλας (46’ Λινάρδος).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μπαλασάκης, Σταύρου, Γερόλυμος (90+1’ Χατζηγεωργίου), Αποστόλου, Αλέμης, Κωνσταντίνου, Σπυριδάκης (63’ Αντωνόπουλος), Τζαμάι (90+1’ Ραυτόπουλος), Βεζιρτζόγλου, Πλατέλλας (72’ Φερναντίνιο), Ταβάρες (63’ Μαρίνου).


Σχετικά άρθρα

«Ντερμπάρα» στο Ελληνικό με νικητές τα Σούρμενα, 4-1 την Διάνα που «φωνάζει»!

Παρέμεινε στην προεδρία της Δόξας Βύρωνος ο Ηλίας Σανταλτζόγλου

Βαθμό στο Ελληνικό ο Πανερυθραϊκός

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35