social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ανάσανε» στην εκπνοή η Αναγέννηση Πετρούπολης (1-0 τον Νεοπεντελικό)!

«Ανάσανε» στην εκπνοή η Αναγέννηση Πετρούπολης (1-0 τον Νεοπεντελικό)!

Παραπάνω από δύο μήνες είχε να νικήσει η Αναγέννηση Πετρούπολης και το έκανε σήμερα (27/1), παίρνοντας «βαθιά ανάσα» στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία στη Β' ΕΠΣΑ μέσα από τον 2ο όμιλο.

Με γκολ του Βλασόπουλου λίγο πριν το τέλος, η ομάδα του Κ. Ζαμπέτα λύγισε με 1-0 τον Νεοπεντελικό, στις τάξεις του οποίου έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τσαγκάρη. Το «χρυσό» γκολ για τους πράσινους σημειώθηκε στο 91ο λεπτό με σουτ του Βλασόπουλου, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 75ο λεπτό. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 15', σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα αποχώρησε τραυματίας λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Παράλληλα, υποστηρίζουν πως στη φάση από την οποία προήλθε το γκολ των γηπεδούχων, ο Μπόκτορ θα έπρεπε να έχει τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Γκιονάι.

Διαιτητές: Τσαγκάρης, Χατζηδάκης-Στεφανοπούλου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς, Μπόκτορ, Παπαχρήστου, Ζαμπάκας, Λ. Μαχαίρας, Κωνσταντόπουλος, Νικολάου (72' Κότσι (80' Νάτσης)), Γαλάρης (80' Βαφειάδης), Γ. Μαχαίρας (61' Ντίνος), Παναγιωτόπουλος, Βλασόπουλος

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Τουλίτσης, Τσόγκας, Γκιονάι, Μεταξάς, Πολυδωρόπουλος, Γκοφας, Παπαδόπουλος (48' λ.τρ. Παυλόπουλος), Βλάχος, Γκόνος, Λυμπούσης (88' Δανοχρήστος), Αναστσίου (69' Μαρουλίδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35