social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκοψε την πιτα της η Ελευθερουπολη

Έκοψε την πιτα της η Ελευθερουπολη

Το εξης δελτίο τύπου εξεδωσε η Ελευθερούπολη 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πρωτοχρονιάτικη Κοπή Πίτας της Α.Ε Ελευθερούπολης με κύρια τιμώμενα πρόσωπα , τον Μάριο Μιτάϊ της Λοκομοτίβ Μόσχας και πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ που αγωνιζόταν στις Ακαδημίες της Ελευθερούπολης και τον κ.Τάσο Δημητρίου - ενωσιακό προπονητή της Αθήνας - ο οποίος διδάσκει ήθος και σοβαρότητα εξακολουθώντας με αυταπάρνηση να υπηρετεί επάξια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για τουλάχιστον 40 χρόνια.

Μέσα σε ένα ευχάριστο οικογενειακό κλίμα και μία αίθουσα που κατακλύστηκε από κόσμο, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Α.Ε Ελευθερούπολης για το 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας.
Η εκδήλωση οργανώθηκε άψογα από τους "εθελοντές" παίκτες της Ακαδημίας και τα μέλη του Δ.Σ.
Κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν, ο κ. Ευάγγελος Στεφάνου μέλος του Δ.Σ και Υπεύθυνος Ακαδημιών του συλλόγου, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο σύλλογος της Ελευθερούπολης στην κοινωνία της Νέας Ιωνίας, απασχολώντας 320 αθλητές στην Ακαδημία της και 25 παίκτες στο Ανδρικό της τμήμα και πραγματοποιώντας είκοσι ένα αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο με διαιτητική και ιατρική παρακολούθηση πάντα με την ύπαρξη απινιδωτή.
Ιδιαίτερη στιγμή στην εκδήλωση ήταν η ομιλία της Αντιπροέδρου της Α.Ε Ελευθερούπολης κα. Ντόρας Κουρτελέση η οποία αντικαθιστώντας τον Πρόεδρο κ.Γιάννη Χούσο - δεν βρισκόταν κοντά μας λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας συγγενικού του προσώπου - στάθηκε κυρίως στο κοινωνικό και εκπαιδευτικό πρόσωπο του συλλόγου, στην εγκατάλειψη του γηπέδου 5Χ5 της πλατείας Τσαλδάρη , στην ανάγκη δημιουργίας γηπέδου πίσω από τις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Νέας Ιωνίας, στην άμεση αντικατάσταση του χλοοτάπητα και του ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Νέας Ιωνίας καθώς και στην επιδιόρθωση των προβολέων του Σταδίου,ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους συνεργάτες της, στην Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, τους αθλητές και τους γονείς τους.
Στην εκδήλωση μας βραβεύτηκαν:
Χορηγοί - προσκεκλημένοι, προπονητές συλλόγου, αθλητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, αθλητές που αρίστευσαν στο σχολείο παράλληλα με την αθλητική τους συνέπεια , αθλητές με ατομικές επιδόσεις.
Τμήματα:
Κ-18 στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Αθήνας.
Κ-16 κατάκτηση δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα των λιγότερο ισχυρών
Κ-14 είσοδος στον όμιλο των πολύ ισχυρών του πρωταθλήματος
Κ-12 είσοδος στον όμιλο των ισχυρών του πρωταθλήματος και κατάληψη της δεύτερης θέσης.
Κ-07 για την ενασχόληση τους για πρώτη φορά στον σύλλογο μας.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κοπή της πίτας με τις ευλογίες του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ που τίμησε για άλλη μία φορά την εκδήλωση μας.
Στην συνέχεια μικροί και μεγάλοι μοιράστηκαν την βασιλόπιτα και γεύτηκαν και απόλαυσαν ένα πλούσιο μπουφέ που είχε επιμεληθεί άψογα το κέντρο δεξιώσεων Αρχοντικό Hall (πολυχώρος δεξιώσεων - CATERING Λεωφ.Πάρνηθος 399-Αχαρναί http://www.arxontikohall.gr/ ) διασκεδάζοντας με τις ευχαριστίες και τις ευχές του Δ.Σ του συλλόγου για υγεία


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35