social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παίρνει τα πάνω του ο ΑΟ Ιλίου, 2-1 τον Ατρόμητο στο Χαλάνδρι!

Παίρνει τα πάνω του ο ΑΟ Ιλίου, 2-1 τον Ατρόμητο στο Χαλάνδρι!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη μακριά από την έδρα του πέτυχε ο ΑΟ Ιλίου, δείχνοντας ότι έχει βρει πάλι τον καλό του εαυτό έπειτα από ένα δύσκολο διάστημα που πέρασε μετά τη διακοπή.

Σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολία στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου, η ομάδα του Α. Νάστου επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου και παρέμεινε στο -5 από την κορυφή της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς στο 26ο λεπτό ο Μεσούλι εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα μετά από κόρνερ και με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ωστόσο, μέχρι την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι είχαν φτάσει στην ανατροπή! Στο 30' ο Ελεύθερος ισοφάρισε με σουτ (1-1) και δέκα λεπτά αργότερα (40') ο Λερούτσος με υπέροχη εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Ιλίου διαχειρίστηκε καλά το υπέρ του αποτέλεσμα και, έχοντας αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα από το 62' λόγω αποβολής του Μεσούλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έφτασε στο πολυπόθητο «τρίποντο», ξανά με ανατροπή!

Διαιτητές: Στεργιώτης, Βλατάκης-Παπαγιαννάκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Κολαζάς, Κρασώνης (65' Καστριώτι), Αφεντουλίδης, Δ. Αναγνώστου, Κόττας (46' Μπατσιάκος), Σφακάκης (87' Πατέρας), Μεσούλι, Τουμαζάτος, Ν. Αναγνώστου, Χονδρογιάννης (46' Παπάζογλου), Ταμπάκος

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Σπίρι (68' Τζώρτζης), Δαούτης, Λάχας, Σπαγής, Ελεύθερος (75' Τάμπας), Μαρκάκης (86' Μάλλιος), Φούρλας, Λερούτσος (86' Κοντός), Παπαδημητρίου

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35