social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν «Χ»άρηκε… κανείς στο Περιστέρι, 1-1 ο Ήφαιστος με την Αθηναΐδα και… «φωνές»!

Δεν «Χ»άρηκε… κανείς στο Περιστέρι, 1-1 ο Ήφαιστος με την Αθηναΐδα και… «φωνές»!

 

Ωραίο παιχνίδι, δίχως νικητή, έγινε στο Περιστέρι, όπου ο Ήφαιστος και η Αθηναΐδα έμειναν στο 1-1. Παράπονα από την ομάδα της Κυψέλης προς τον διαιτητή Κατοίκο στο 31’ και στο 72’ για πιθανά πέναλτι σε δυο προσπάθειες του Πανάκη, επιστροφή του Γιώργου Καρατζά ως αντίπαλος και το… βάπτισμα του «πυρός» στον Πιέρρο Θωμάκο ως πρώτος προπονητής, καθώς ο Αλέκος Ρίζος απουσίαζε όντας «κλινήρης» με ίωση. Στους 27 βαθμούς και 9ος ο Ήφαιστος, στους 19 πόντους και τη 14η θέση η Αθηναΐδα που βρίσκεται στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και την Θύελλα Αγ. Δημητρίου, με το βλέμμα και από πάνω! Αγωνία, επίσης, για τον Σιδέρη που έφυγε από το γήπεδο με πόνους στο γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι καλές…

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

 

7’ Πρώτη ευκαιρία του αγώνα για τους γηπεδούχους, με τον Σκούμα να κάνει ένα μακρινό σουτ, αλλά ο Μπακοδήμος δήλωσε «παρών» με μία δύσκολη επέμβαση.

 

18’ Μεγάλη ευκαιρία για την Αθηναΐδα να ανοίξει το σκορ με κεφάλια του Πανάκη! Εμπόδιο στάθηκε ο εκπληκτικός Μπότος που ίσα ίσα ακούμπησε την μπάλα για να κρατήσει το «μηδέν».

 

36’ Σε μία φάση διαρκείας από την Αθηναΐδα, ο Α. Παλυβός έκανε τη σέντρα με τον Μπότο να μην μπλοκάρει σωστά ύστερα από ασυνεννοησία και στη συνέχεια ο Κ. Παλυβός είχε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά στην γραμμή της εστίας υπήρχε αμυντικός του Ηφαίστου για να διώξει.

 

38’ Ατομική ενέργεια του Σκούμα και ξανά μακρινό σουτ που επιχείρησε να απειλήσει τον Μπακοδήμο, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει.

 

52’ ΓΚΟΟΟΟΛ 1-0 / Ανοίγει το σκορ ο Ήφαιστος με τον Λάγγα! Ο ίδιος είχε διπλή ευκαιρία, το πρώτο σουτ αποκρούει ο Μπακοδήμος και στην επαναφορά έβαλε μπροστά τον Ήφαιστο με πλασέ!

 

75’ Τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν το σκορ οι γηπεδούχοι με τον Σκούμα! Ο ακραίος επιθετικός του Ηφαίστου πέρασε τον Δρόση με ωραία ντρίμπλα, τετ α τετ με τον Μπακοδήμο, με τον τελευταίο να δηλώνει «παρών» με αποφασιστικότητα.

 

84’ ΓΚΟΟΟΟΛ 1-1 / Ισοφάριση του αγώνα με τον Βαγγελή! «Χρυσή» αλλαγή αποδείχτηκε για την ομάδα του Γιώργου Καρατζά. Δυο λεπτά μετά από την είσοδο του έκλεψε την μπάλα από τον Πάζα και αυτός με ένα μακρινό σουτ από τα 25 μέτρα να εκτελεί στο «Γ» τον Μπότο για την ισοφάριση!

 

86’ Κερδισμένο κόρνερ για τον Ήφαιστο, ο Λάγγας ήταν ο εκτελεστής, βρήκε τον Πάζα και δεν μπόρεσε να κερδίσει με κεφαλιά τον εξαιρετικό Μπακοδήμο. Τελικό 1-1.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατοίκος Κ., Μωϋσιάδης Β. - Τσολακίδης Λ.

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ (Αλέκος Ρίζος/Πιέρρος Θωμάκος): Μπότος, Φουκούλης, Βλάχος, Μπούρσαλης, Λιούκας, Πάζα, Σκούμας (80’ Ράπτης), Τρακόσης (80’ Ρέτσος), Σιδέρης (65’ λ.τρ. Κολονέρος), Γονής, Λάγγας.

 

ΑΘΗΝΑΪ́Σ (Γιώργος Καρατζάς): Μπακοδήμος, Κοντής, Παλυβός Α. (46’ Γκρέμι), Δρόσης, Βελέντζας, Τζουρμανάς (46’ Βάρρας), Ντιντίφας, Μαυρομματάκης , Πανάκης (82’ Βαγγελής), Φίλος (90’ Κουτράκης), Παλυβός Κ. (46’ Θεοδοσίου).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35