social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με σπουδαία εμφάνιση ο Άρης πήρε προβάδισμα ενόψει τελικού, 2-0 τον Αστέρα Καισαριανής!

Με σπουδαία εμφάνιση ο Άρης πήρε προβάδισμα ενόψει τελικού, 2-0 τον Αστέρα Καισαριανής!

Σπουδαία εμφάνιση από τον Άρη Πετρούπολης που ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Καισαριανής επικρατώντας με 2-0 για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι, πραγματοποίησαν ίσως την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, όντες καλύτεροι σε όλο το ματς ενώ το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση εάν οι Πετροπουλιώτες αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Ο Άρης έβγαλε ανταγωνιστικότητα, πίεσε σε όλους τους χώρους ψηλά και ανάγκασε τους Καισαριανιώτες να μην μπορούν να έχουν τη μπάλα στην κατοχή τους όπως έχουν συνηθίσει τη φετινή χρονιά με αποτέλεσμα να έρθει δίκαια αυτά το 2-0. 

Όσον αφορά τον αγώνα, το α' μερος δεν είχε αρκετές φάσεις με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες όμως το 0-0 ήταν μέχρι το διπλό σφύριγμα του διαιτητή Αλάμπεη.

Στην επανάληψη ο Άρης είχε ένα τρομερο 25' όπου πέτυχε, δυο γκολ (Κρητικός 59' και Βλαχομήτρος 61'), ενώ δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρμα χωρίς αυτό να γίνει.

Από την άλλη ο Αστέρας είχε κάποιες καλές στιγμές κυρίως μετά την είσοδο του Παληγεωργου όμως το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους, και τις δυο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 6/3 στον επαναληπτικό αγώνα της Νήαρ Ηστ. 

Μόλις στο 3 ο Τσουβαλτσιδης έκανε το γυριστό σουτ όμως ο Μιχελης έδιωξε κόρνερ. Ο Αστέρας απάντησε στο 8 όταν ο Σαπαλίδης έκανε το σουτ ομως ο Σικαλιας μπλοκαρε. Στο 13 ο Τσιλιγκιρης έκανε το σουτ όμως η μπαλα έφυγε λίγο αουτ. Στο 15 η μπαλα στρώθηκε στον Ντοη που έκανε το σουτ όμως ο Μιχελης απέκρουσε. Στο 28 ο Κρητικός έκανε το γύρισμα όμως ο Βλαχομητρος δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπαλα στα δίχτυα. Στο 33 ο Σκεντεραι έκανε ατομική ενέργεια και σουτ όμως η μπαλα φεύγει αουτ.

Στο 49' ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μιχελής έδιωξε με το κόρνερ.

Στο 52' ο Τσιλιγκίρης έκανε τη συρτή σέντρα όμως κανένας παίκτης του Άρη δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 59' οι γηπεδούχοι έλυσαν το γόρδιο δεσμό, όταν ο Τσιγλιγκίρης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και μετά από σύγχυση ο Κρητικός που βρέθηκε στην καρδιά της Καισαριανιώτικης άμυνας με τακουνάκι νίκησε τον Μιχελή δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το γκολ αυτό έδωσε άγρια ομορφιά στο ματς με τον Αστέρα στο 60' να φτάνει κοντά στο 1-1 όμως το σουτ του Γεραγωτέλλη πέρασε λίγο άουτ. Στο 61' ο Άρης πέτυχε και δεύτερο τέρμα οταν ο Τσιλιγκίρης έδωσε πάσα πάρε-βαλε στον Βλαχομήτρο και με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 63' το σουτ του Λεβέντη πέρασε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, με τον Άρη να απειλεί στο 74' όταν η κεφαλιά του Κορώνη πέρασε λίγο άουτ. Στο 80' το φάουλ του Τσιλιγκίρη πέρασε άουτ, ενώ στο 85' ο Σαπαλίδης είχε τη φάση για να μειώσει όμως δεν μπόρεσε με προβολή να κάνει το 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Αλάμπεης με βοηθούς Σαμοιλη και Κολλιακο.

ΑΡΗΣ ( Κώστας Βελιτζελος) Σικαλιας, Καρδάμης, Γκοτοβος, Ντοη, Σκεντεραι (68' Τσερκώνης), Τσιτσαρης, Τσιλιγκιρης, Κρητικός (81' Αμπάνκουα), Βλαχομητρος (88' Μενάι), Τσουβαλτσιδης (68' Παπανικολας), Κορωνης (88' Μουστάκης).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μιχελης, Καρδαρης (74' Ψαραδέλης), Χασιωτης, Λεβεντης, Μαραγκουδακης, Γεραγωτελλης, Θεοδωρου (74' Παληγεωργος), Σαπαλίδης, Παπούλιας (46 Κραψιτης (74' Ραχίμ)), Ζελο (46 Ρεντζης), Μουσταφιδης.


Σχετικά άρθρα

Σκαρπέλης: «Πολύ καλή κλήρωση για να αποκτήσουμε όλοι μας εμπειρίες»

Έμεινε ελεύθερος από το Παγκράτι ο Μαραγκός

Τσαμόπουλος: Πειστική η εμφάνιση μας [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35