social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απίθανη ανατροπή ο Νεοπεντελικός, 3-2 στο τέλος τον ΑΟ Ιλίου!

Απίθανη ανατροπή ο Νεοπεντελικός, 3-2 στο τέλος τον ΑΟ Ιλίου!

Ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο το κυνήγησε μέχρι τέλους ο Νεοπεντελικός και όχι απλώς απέφυγε την ήττα στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Ιλίου, αλλά κατάφερε στο τέλος να πάρει μία μεγάλη νίκη με 3-2 στο γήπεδο Μελισσίων!

Χαρακτηριστικό είναι πως η ομάδα του Δ. Μαντούκα σημείωσε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα, στον οποίο ο αντίπαλος βρισκόταν μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά για παραπάνω από μία ώρα!

Μόλις στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ χάρη σε κεφαλιά του Φούρλα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λερούτσου (0-1), με τον τελευταίο να γράφει το 0-2 με σουτ στο 50ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι δεν το... έβαλαν κάτω, αντιθέτως πίστεψαν στην ανατροπή και ξεκίνησαν να τη «χτίζουν» στο 68ο λεπτό, όταν ο Δούβας μείωσε με σουτ (1-2). Ο Νεοπεντελικός ενέτεινε την πίεσή του και στο 86' ο Μπεκιάρης ισοφάρισε σε 2-2 με πλασέ, για να έρθει στο 92' ο Γκόνος και με πλασέ επίσης να σημειώσει το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Ισσά-Μπακογιάννης

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Μαντούκας): Τουλίτσης, Τσόγκας (58' Κανέλλος), Γκιονάι, Πολυδωρόπουλος, Γκόφας, Κυρκασιάδης, Δανοχρήστος (46' Αναστασιάδης), Αναστασίου (46' Δούβας), Μαρουλίδης (58' Μπεκιάρης), Γκόνος, Λυμπούσης

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Αδαμόπουλος, Τζώρτζης, Σπίρι, Δαούτης, Λάχας, Σπαγής, Ελεύθερος (56' Κιτσώνης), Παπαδημητρίου (67' Τάμπας), Φούρλας, Λερούτσος (82' Μάλλιος), Μαρκάκης (82' Κοντός)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35