social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα ο Άγιος Δημήτριος, 3-0 τον Ήφαιστο!

Συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα ο Άγιος Δημήτριος, 3-0 τον Ήφαιστο!

Εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα ο Άγιος Δημήτριος και επικράτησε με 3-0 του Ήφαιστου Περιστερίου, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία αφού πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του.

Με τη νίκη αυτή η Μπάρτσα έφτασε τους 34 βαθμούς ισοβαυμώντας στην 5η θέση με τον ΠΑΟ Ρουφ. Αντίθετα ο Ήφαιστος έμεινε στους 27 βαθμούς μένοντας για τέταρτο ματς μακριά από τις νίκες.

Στο 40' ο Κωτσοβος έκανε το 1-0 για την Μπάρτσα με τον Κολονέρο να έχει δοκάρι λίγο πριν τη λήξη του α' μέρους.

Στην επανάληψη και πάλι ο Ήφαιστος είχε δοκάρι αυτή τη φορά με τον Κοζάκη που σε προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε άθελα του τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Κορδά. Στο 61' ο Λεονάρντο έκανε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες στο 81' λόγω αποβολής του Φουκούλη με δεύτερη κιτρινη. Στο 92' ο Κοτσοβός έγραψε το τελικό 3-0. Άριστη η διαιτησία του Στεργιώτη που είχε για άξιους συμπαραστάτες τοτυς Βαμβακά και Τζανή.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Σταύρος Παπανδρέου)Κορδάς, Κοζάκης (76 Νομικός), Ντάφλας (46' Βλαχόπουλος), Λεονάρντο, Σέχου, Γεωργιάδης, Αρώνης, Βλάμης, Βαφειάδης, Κασπίρης (83΄Μιτσάνι), Κοτσοβός.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Γιάννης Χλωρός) Μπότος, Φουκούλης, Βλάχος, Μπούρσαλης (46' Σταυρόπουλος), Πάζα, Λιούκας, Σκούμας, Τρακόσης (62' Ρέτσος), Κολονέρος (62 Ράπτης), Λάγγας, Γονής (68' Κέσκος). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35