social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λευκή... μοιρασιά για ΑΟ Καλαμακίου και Ίωνες Αλίμου (0-0)

Λευκή... μοιρασιά για ΑΟ Καλαμακίου και Ίωνες Αλίμου (0-0)

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ έγινε στο γήπεδο Καλαμακίου/Αλίμου β' και στο πλαίσιο του 3ου ομίλου.

Εκεί, ο ΑΟ Καλαμακίου αναμετρήθηκε με τους γειτονικούς Ίωνες Αλίμου, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) έπειτα από ένα αμφίρροπο, αλλά και ωραίο ματς. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αποτέλεσε και την πρώτη απώλεια βαθμών μετά από πολύ καιρό για τους φιλοξενούμενους, που μέχρι σήμερα (24/2) μετρούσαν μόνο νίκες μέσα στο 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία 25' του αγώνα οι Ίωνες αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς στο 65ο λεπτό αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Νικήτας για μαρκάρισμα σε αντίπαλο, με την αιτιολογία ότι βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Ωστόσο, από την ομάδα του Αλίμου διαμαρτύρονται ένοντα για τη συγκεκριμένη φάση, υποστηρίζοντας πως ούτε φάουλ υπήρχε, ούτε σε προφανή θέση για γκολ βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής του Καλαμακίου.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Γαλάνης-Βαμβακάς

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Γεωργούσης, Καλογερόπουλος, Γαλιατσάτος, Παπαχρόνης, Σταματίου, Κυργοτάσης, Μπουζιουρής (46' Γκράνας), Λάιος, Κάλλος (88' Π. Μπιζιριάννης), Γιανναράκος, Παπαϊορδάνου (67' Χαλιτάι)

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής): Τζιβελέκης, Νικήτας, Χαλικιάς (52' Φερρατσάκου), Ευγενίδης, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Λαζάρου (52' Γκλεζάκος), Χατζηάνογλου (85' Μπάλλας), Ποιμενίδης, Δημητρακόπουλος (88' Ζήσης), Κανάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35