social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διάνα-Αγία Ελεούσα: Η στιγμή του σπουδαίου fair play από τον Χρήστο Φάρο (vid)

Διάνα-Αγία Ελεούσα: Η στιγμή του σπουδαίου fair play από τον Χρήστο Φάρο (vid)

Μια από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές στην ιστορία του ερασιτεχνικού και δη του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (25/2) στο «Ηλιούπολης Β» στο πλαίσιο του αγώνα Διάνα - Αγία Ελεούσα για την 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

 

Το τελικό 2-0 περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς στο 41ο λεπτό του αγώνα, οι γηπεδούχοι επιτέθηκαν με τον Χρήστο Φάρο, ο Ηλίας Μπίκος προσπάθησε να τον σταματήσει, όμως στο τζαρτζάρισμα ο αρχηγός των «κυανόλευκων» αποκόμισε πρόβλημα στο ισχίο και στη μέση, έπεσε στο έδαφος, ο επιθετικός της Διάνας είχε μοναδική ευκαιρία να πετύχει το 2-0 πριν από την ανάπαυλα, όμως προτίμησε να πετάξει την μπάλα σε πλάγιο, σεβόμενος τον αντίπαλό του και αγνοώντας το πόσο σημαντικό θα ήταν αυτό το τέρμα στην οικονομία του ομίλου για το πρωτάθλημα!

 

Ολοι όρθιοι αποθέωσαν τον 30χρονο σούπερ σταρ της Αθήνας, με τη διοίκηση του συλλόγου από την Αγία Βαρβάρα να μένει άφωνη και να τον αποκαλεί χαρακτηριστικά «πρώτο μάγκα», όπως και όσοι κατάλαβαν πόση δύναμη ήθελε αυτή η κίνηση. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ηλιουπολίτες αναδεικνύουν το ήθος τους, αλλά και τι παίκτες διαθέτουν στα «σπλάχνα» τους, υπενθυμίζοντας ότι πάνω από μια νίκη ή έναν τίτλο, υπερισχύουν η υγεία, ο σεβασμός, το «ευ αγωνίζεσθαι» και η χαρά του παιχνιδιού, αρχές που διδάσκουν και στην ακαδημία τους. Εύγε!

Δείτε το βιντεο


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35