social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ορεξάτο Κυριαζή η Ανθούπολη, 2-1 την Αναγέννηση Πετρούπολης

Με ορεξάτο Κυριαζή η Ανθούπολη, 2-1 την Αναγέννηση Πετρούπολης

Μέχρι την ανάπαυλα το παιχνίδι με την Αναγέννηση Πετρούπολης δεν εξελισσόταν ευνοϊκά για την Ανθούπολη.

Σε εκείνο το σημείο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Κυριαζής και πήρε... πάνω του το ματς, οδηγώντας την ομάδα του Περιστερίου σε νίκη με 2-1 μέσω ανατροπής του σκορ!

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους και πήραν «κεφάλι» στο 38ο λεπτό χάρη σε προβολή του Γαλάρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτόπουλου (0-1). Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 52', ο Καζέρος έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Κυριαζής με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Έντεκα λεπτά μετά (63') ο Τσαγιάννης κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο χαρισματικός φορ για το 2-1, που έμελλε να παραμείνει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Γκέτσος-Κοκκίνης

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Τζαβέλας): Δρίβας, Παπανίκος (57' Πάσαρης), Μπαγετάκος (46' Κυριαζής), Κακιώρης, Λάσκαρης, Αρβανίτης, Καζέρος (85' Ντούπης), Λαϊνάς, Τζαμαλής (76' Ζαχαριάς), Τσαγιάννης (85' Πανούτσος), Διονάτος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς, Μπόκτορ, Παπαχρήστος (65' Κουμεντάκος), Ζαμπάκας, Γαλάτης, Κωνσταντόπουλος (58' Μαρκουτσάι), Βλασσόπουλος, Βαφειάδης (77' Δαγκλής), Νάτσης (77' Μαχαίρας), Παναγιωτόπουλος, Θαναηλίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35