social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Άτλας Κυψέλης, 4-0 τον Ατρόμητο Χαλανδρίου!

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Άτλας Κυψέλης, 4-0 τον Ατρόμητο Χαλανδρίου!

Ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σημειώθηκε στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Εκεί, ο Άτλας Κυψέλης επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 απέναντι στον Ατρόμητο Χαλανδρίου, καταφέρνοντας μία μεγάλη νίκη απέναντι σε αντίπαλο που βρίσκεται πολύ ψηλότερα στην κατάταξη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35' με κοντινό σουτ του Καβαλιέρη (1-0), ενώ στο 55' ο Κοσμίδης με ανάποδο ψαλίδι σημείωσε το 2-0. Στο 71' ο Οούνγιου έγραψε το 3-0 με σουτ και στο 85' ο Αποστολάκης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Φωτάκος, Κόλλιας-Αναστασόπουλος

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Κοντουράς, Κόστα, Βούλγαρης (69' Αποστολάκης), Λιβάνιος, Μαρμαράς, Κοσμίδης, Οούνγιου (87' Ριζογιάννης), Τσαλαβούτας, Κώης, Καβαλιέρης, Στραβοκέφαλος (57' Νάσι)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Κολαζάς, Μεσούλι, Αφεντουλίδης (16' λ.τρ. Καστριώτι), Δ. Αναγνώστου, Παπάζογλου, Τουμαζάτος, Σταφυλοπάτης (75' Κρασώνης), Χονδρογιάννης, Ν. Αναγνώστου (75' Γιανταμίδης), Μπατσιάκος (57' Πατέρας), Ταμπάκος (75' Φιλιππίδης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35