social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλσούπολη-ΓΣ Αργυρούπολης: Τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών

Αλσούπολη-ΓΣ Αργυρούπολης: Τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών

Ευχάριστα είναι τα νέα στις τάξεις της Αλσούπολης και του ΓΣ Αργυρούπολης σχετικά με την πορεία της υγείας των δύο ποδοσφαιριστών που τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Ο Βασίλης Μάνδαλος, του οποίου η κατάσταση έδειχνε να είναι και πιο ανησυχητική μετά τη μονομαχία, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία φανέρωσε πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα προς περαιτέρω διερεύνηση. Στον 21χρονο ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκαν τέσσερα ράμματα στο κέντρο του κεφαλιού, ενώ δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος και στο προσεχές παιχνίδι της ομάδας του με τον Χαραυγιακό. Όσον αφορά στον Φίλιππο Ρουμπελάκη, ο 19χρονος επιθετικός του ΓΣ Αργυρούπολης υπέστη ένα πρήξιμο στο μάτι ενώ του τοποθετήθηκαν και οκτώ ράμματα στο φρύδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων υπήρξε επικοινωνία για ενημέρωση αμφοτέρων των πλευρών σχετικά με την κατάσταση των ποδοσφαιριστών, ενώ ανταλλάχθησαν και αμοιβαίες ευχές για ταχεία ανάρρωση.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35